Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie do administratorów tej strony. Czym my, zwykli użytkownicy, wam zawiniliśmy, że nas tak nienawidzicie? Usunięcie kokpitu to tylko wierzchołek góry lodowej, cały nowy design leży. Powinno pozostać na kolejne 5 lat tak jak jest tutaj:...

Czy w zakładce wypowiedzi wyświetlają wam się one chronologicznie? Bo u mnie nie i nawet chyba nie ma ich wszystkich. W tej zakładce wyświetla mi się 748 wypowiedzi, a na jakimś forum jak się najedzie myszką na nazwę użytkownika to pokazuje ilość wypowiedzi 1211. Szkoda, że nie mam możliwości przejrzenia swoich...

Dlaczego nie mam gustopodobnych i kiedy będę ich mieć?!

jestem ciekaw jakim cudem gdy na filmweba teraz cos sie doda, mozna zobaczyc ze ktos cos juz ocenil gdy nie mozna tego zrobic przed data premiery. Dziwne strasznie.

Ostatnio dodałam 3 osoby i system nie mierzy mi podobieństwa z nimi !

Rozumiem jeszcze kasowanie wpisów na forach z obraźliwymi epitetami skierowanymi do innych użytkowników, ale żebym nie mógł edytować wpisu na moim własnym blogu, w którym zawieram cytaty z różnych filmów, bo "za ostro pojechałem" to skandal! Nie sądziłem, że Filmweb zacznie ingerować nawet w to, co piszę na własnym...

Czy istnieje jakiś skrypt, dzięki któremu można eksportować swoje oceny z filmweb.pl i później importować je na imdb.com lub ewentualnie inny serwis polski lub zagraniczny poświęcony filmowi???

Czy oceniacie każdą rolę aktorów, których wcześniej oceniliście? Moim zdaniem to "ulepszenie" jest bez sensu, bo chyba mało komu się chce oceniać od nowa każdą rolę aktorów, których wcześniej ocenił tylko raz.

Widzę, że ludzie zazwyczaj tutaj zgłaszają bugi.
Domyślam się, że w razie usunięcia użytkownika, który założył wątek, autorem mianowana jest błędnie osoba, która jako ostatnia udzieliła się na danym podforum?

http://www.filmweb.pl/film/Grand+Theft+Auto-1977-5924/discussion
http://prntscr.com/5livs3

Tak jak...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem