Od jakiegos czasu kiedy wchodze na swoj profil nie moge wejsc w opcje "chce obejrzec". Z "ostatnio ogladane" i "najwyzej oceniane" nie ma problemu. Dziwne bo nawet nie wyswietla mi sie hiperlacze... Ktos cos wie na ten temat?
#1 zmiana szaty na raty jest mega nie profesjonalna - przygotujcie coś na boku, potestujcie, pozbieracie opinie i na końcu dajecie nam całość albo dajcie sobie spokój bo działacie jak amatorzy co nie przystoi drugiemu największemu portalowi filmowemu na świecie.
#2 jak już wprowadzacie zmiany uszanujcie...
Gdziekolwiek — na forum, w mailu, w artykule, w komentarzu? Czy 100% milczenie?
Wrzucajcie cokolwiek zobaczycie.
Nowa odsłona Filmwebu wygląda jakby ktoś rzucił granatem.
Kompletna porażka. Już chyba czytelniej jest jak zacznę czytać kod strony.
Kto zaakceptował ten sabotaż?!
Dla mnie najgorszym problemem są teraz te trolle - nie jakieś tam problemy kosmetyczne, bo na te narzeka się co nową wersję, a filmweb i tak nic sobie z tego nie robi. Trolle/banda poj*bów [ bo inaczej nie da się nazywać ] na forum "Odysei Kosmicznej", "Ojca Chrzestnego", "Mechanicznej Pomarańczy", "Blade Runnera" - i...
więcejOd kilku dni nie wyświetlają mi się rekomendacje. Pojawia się tylko symbol odświeżania. Zgłaszałam to na maila ale do tej pory nie doczekałam się odpowiedzi. Proszę o rozwiązanie problemu.