Czy tylko ja to zauważyłem, czy filmweb.pl jest stroną która zmierza w złym kierunku. Wygląd, czytelność i funkcjonalność są coraz słabsze, ale co gorsza informacji coraz mniej, artykuły coraz krótsze, czasami dwa zdania i koniec.
Jako wielce zasłużony użytkownik i jeden z 20 osób które tak naprawdę wiedzą czym jest kino (pozostałych 19 potwierdzi) mocno ubolewam nad aktualnym wyglądem strony. Straszliwie nieczytelnie się zrobiło. Oceny gdzieś giną i trzeba mocno wytężać wzrok by coś dostrzec. Chyba Wasi moderatorzy zapomnieli całkowicie o opcji...
więcejZ filmweb korzystam praktycznie od 2000 roku. Strona miała miliony zmian ale zawsz raczej stawiano na jego funkcjonalność. Ostatnio zauważyłem, że film web zaczął wprowadzać nową szatę. Tak czasem bywa potrzebne są zmiany i idzie się do tego przyzwyczaić i z czasem nawet pokochać. Ale zupełnie nie zrozumiałe jest dla...
więcejDo tej pory milczałam. Naprawdę cierpliwy ze mnie człowiek i dużo jestem w stanie znieść. Zmiany wizualne ruszą mnie o tyle, że paskudnie i mało czytelnie wygląda to obecne białe tło , ale pal licho! Natomiast dlaczego zabiera się nam dotychczasowe funkcjonalności? Na przykład na liście filmów danego...
Czy przewidujecie możliwość personalizacji tego Waszego "Mojego Filmwebu", bym mógł na przykład spośród miliona niepotrzebnych informacji odsiać tylko te, które mnie interesują?
Mój Filmweb, to nic innego, jak robienie z Filmwebu facebooka. Czemu atakuje mnie (nieczytelna przez wielkość czcionki) aktywność moich znajomych, a inne informacje są "schowane". Nie wiem czemu to ma służyć, ale na pewno nie wygodzie użytkowników. Dziękuję, pozdrawiam twórców strony i życzę pójścia po rozum do głowy.
więcej
Mam tylko małą prośbę odnośnie nowego filmwebu. Czy można by przywrócić średnią ocen obejrzanych filmów danego aktora/reżysera? Oraz rozdzielić tak jak dawniej role aktorów w filmach fabularnych od tych w serialach itp? Przecież to nie dużo a mnie by ucieszyło? O nic więcej nie wnoszę
Bylibyście za? czy przeciw?
Filmweb staje się kolejną stroną społecznościową?
I dlaczego zainwestowali w tak kiepski flat design?
Blada rozpacz mnie dopada jak patrzę na ten nowy filmweb!!! Kto to akceptował???? Flat jest na topie, ale trzeba trzeba umieć go wykorzystać, a grafik który to robił był ślepy, a już na pewno nie wie, że istnieje coś takiego jak user experience. Dawno nie widziałem takiej fuszerki:( Z tego się nie da korzystać!!!