Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli nie lubię jakiegoś reżysera i dam mu załóżmy 6 "jedynek" za reżyserię i 3 za scenariusz to czy będzie to jakaś różnica w stosunku do dawnej pojedyńczej "jedynki"?
I odpowiednio jeśli lubię jakiegoś aktora i dam mu 6 "dziewiątek" to jak będzie się to różniło od dawnej pojedyńczej "dziewiątki"?
Innymi słowy: czy...

więcej

chciałbym was prosić o podanie tytułow smutnych filmow, najlepiej aby byly produkcji amerykanskiej badz z
wielkiej brytanii, nie jakies japosnkie chinskie rosyjskie czy inne.

oczywiscie nie musze wam pisac, ze nie chce Zielona Mila, Pamietnik oraz wiele takich innych hitow bo juz je
obejrzalem ;-)

dzielcie...

więcej

Jestem na fimweb od 2009 roku zawsze ceniłem sobie ten portal za przejrzystość i czytelność. To już chyba 3 wielka zmiana od kąd tu jestem , ok rozumiem ze czasem trzeba odświeżyć co nieco , ale po co takie drastyczne zmiany, choćby forum albo strona filmu osoby, wszystko takie nieczytelne i zlane nie ma...

więcej

Nie dość że strona muli, to na dodatek jest błąd na błędzie. Przykładowy, to zamiast ocen znajomych przy filmie Interstellar widnieje taka mieszanka:
) , (function(vote){ return toVote(vote); })({ eId:375629, uId:1466460, r:8 ,d:{ y:2014 ,m:11 ,d:27 } , a: 0 }) , (function(vote){ return toVote(vote); })({ eId:375629,...

więcej

Pomijając nowy (czyt. beznadziejny) wygląd portalu najbardziej wkurza mnie ta olewka ze strony redakcji. Oczywiście włodarze nie wydadzą żadnego oświadczenia, bo po co. Obrośli w tłuszcz. Z reklam sypią się tysiące złotych i każdy z nich jest ustawiony.

Dzisiaj widzę, jak naczelny opowiada o nowym Bondzie. Szkoda,...

więcej

Może mi ktoś podpowiedzieć jak? Rano miałam 80 newsów do przejrzenia, a ja tam prawie w ogóle nie zaglądam. Zresztą zasłania mi i tak gigantyczne plakaty z ocenami moich znajomych, którzy oczywiście nie są żadnymi moimi znajomymi, tylko osobami, które dodałam jak panicznie próbowałam odzyskać przynajmniej kilku...

Zaczęło się od zmienienia strony głównej, teraz czas przyszedł na usunięcie kokpitu i
zastąpienie go czymś czego nie można opisać w cenzuralny sposób, więc nie trzeba być
jasnowidzem, że wygląd naszego profilu również zostanie zmieniony. Za pół roku? Za
rok? Nie wiem, ale i tak to zrobią, bo wyraźnie odstaje od...

więcej

Mam pytane do twórców tych zmian po jaką cholerę mi Mój Kokpit ?!

Kolejna Wasza zmiana, innowacja i kolejna porażka. Tym razem największa ze
wszystkich. O ile ocenianie ról jest fajnym pomysłem, o tyle wyłączenia ogólnych ocen
ludzi kina to już błąd. Kto będzie siedział godzinami i oceniał całą obsadę żeby jakaś
średnia się pojawiła, co?
A wygląd? Gorzej się nie dało. Nie...

jak wyżej