Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

to dodawajcie to kurcze z głową.

Po pierwsze: Jest opcja oceniania ról, ale zakładka z rolami nie doszła na profilu użytkownika, a to powinna być podstawa.

Po drugie: Jakieś filtrowanie w zakładce "Mój filmweb", bo może nie koniecznie każdy chce widzieć jakie role oceniają jego znajomi, a chciałby się skupić na...

więcej

Nowy kokpit to tragedia. Czy Twórcy tego rozwiązania zdają sobie sprawę z tego, że są
jeszcze ludzie, którzy wyobrażają sobie poranną kawę i życie w ogóle, bez serwisów
społecznościowych? Nie mają znajomych na fejsbuku, nie lajkują, itp. A jeżeli tak, to nowy
kokpit "świeci bielą" i jest całkowicie bezużyteczny!...

więcej

czy ktoś może podsumować pakiet radosnych zmian, jakie tu nastały? Bo intuicyjnie ciężko się tu teraz poruszać. Nawet blog FW milczy, choć do tego już się przyzwyczailiśmy.

życzę Wam tylko takiego upadku jak kiedyś grono.net po wdrożeniu nowego interafacu, TOTALNA PORAŻKA albo powrót do starego...

Nowy Interfejs do bani!Zostawcie stary albo sami bedziecie sobie z niego
korzystac.Moze po duzej ilosci negatywnych komentarzy pojda po rozum do glowy.

Dodaj nową osobę do ulubionych.Potem wejdź w swoją zakładkę na profilu ludzie filmu
(gdzie są oceny aktorów).Tam daj ocenę i ewentualnie usuń z ulubionych.

a jeśli nie oglądam telewizji, to mogę wyłączyć pokazywanie programu tv? bo mi to nie jest
do niczego potrzebne, tylko zaśmieca mi stronę główną...

W tym całym zamieszaniu trudno się połapać i mam pytanie, czy są nadal filmy, które chcesz obejrzeć - bo w stary kokpicie, to było .

Dodali takie "zmiany" a ja nie mogę z nich skorzystać. Ten filmweb to porażka. Wszystko
wygląda tandetnie. Na profilach aktorów nie ma liczby głosów, średniej, miejsca w
rankingu, wszystko takie białe bez żadnych ramek. Porażka. DNOOOOO

Po dekadzie błagań państwo redaktorstwo wprowadziło możliwość oceniania
poszczególnych ról w filmie. Szkoda że zanim się człowiek do tego dokopie, jeżeli w
ogóle zdoła się we wszystkim połapać na tyle żeby się dokopać, to chyba umrze z
brzydoty i ścisku.