to dodawajcie to kurcze z głową.
Po pierwsze: Jest opcja oceniania ról, ale zakładka z rolami nie doszła na profilu użytkownika, a to powinna być podstawa.
Po drugie: Jakieś filtrowanie w zakładce "Mój filmweb", bo może nie koniecznie każdy chce widzieć jakie role oceniają jego znajomi, a chciałby się skupić na...
Nowy kokpit to tragedia. Czy Twórcy tego rozwiązania zdają sobie sprawę z tego, że są
jeszcze ludzie, którzy wyobrażają sobie poranną kawę i życie w ogóle, bez serwisów
społecznościowych? Nie mają znajomych na fejsbuku, nie lajkują, itp. A jeżeli tak, to nowy
kokpit "świeci bielą" i jest całkowicie bezużyteczny!...
życzę Wam tylko takiego upadku jak kiedyś grono.net po wdrożeniu nowego interafacu, TOTALNA PORAŻKA albo powrót do starego...
Nowy Interfejs do bani!Zostawcie stary albo sami bedziecie sobie z niego
korzystac.Moze po duzej ilosci negatywnych komentarzy pojda po rozum do glowy.
Dodaj nową osobę do ulubionych.Potem wejdź w swoją zakładkę na profilu ludzie filmu
(gdzie są oceny aktorów).Tam daj ocenę i ewentualnie usuń z ulubionych.
a jeśli nie oglądam telewizji, to mogę wyłączyć pokazywanie programu tv? bo mi to nie jest
do niczego potrzebne, tylko zaśmieca mi stronę główną...
W tym całym zamieszaniu trudno się połapać i mam pytanie, czy są nadal filmy, które chcesz obejrzeć - bo w stary kokpicie, to było .
Dodali takie "zmiany" a ja nie mogę z nich skorzystać. Ten filmweb to porażka. Wszystko
wygląda tandetnie. Na profilach aktorów nie ma liczby głosów, średniej, miejsca w
rankingu, wszystko takie białe bez żadnych ramek. Porażka. DNOOOOO