fajny amerykański serial jak ktoś go lubi to niech pisze. Ja najbardziej lubie aktora który gra Sawyera i Jacka
A ja tam lubie (nie wiedzieć dlaczego) Kate i Mr.Eko to są dla mnie najfajniejsi bohaterowie "Zagubionych"Już nie moge się doczekać sezonu III
.A poza tym uwielbiam czekać w napięciu na przez tydzień na następne odcinki.
Mr. Eko!!!
Kolo jest najlepiej przystosowany do życia w tym buszu.
Poza tym w każdej sytuacji stara się być opanowany.
1 sezon bardzo fajny, trzymający w napięciu, tajemniczy. Tego sanego spodziewałem się po sezonie 2, ale się rozczarowałem i to bardzo. Nie podoba mi się. Nudny, każdy odcinek się dłuży, głupie rzeczy się dzieją - np te numerki, które wstukują do kompa, itp. Niestety nie dorównuje 1 sezonowi, ale ogromni fani serialu mają inne zdanie. Gdyby produkcja skończyła się na 1 sezonie byłoby najlepiej, mimo braku rozwiązania. Wolę "Prison Break". Bardziej trzyma w napięciu i bardziej wciąga.
lost pierwszy byl wymiatajacy, teraz tez nie jest najgorzej, ale ogolem the best serial of century+++ a kate wcale men nie jest taka fajna__ładna nie powiem__ale wszedzie sie wbija bez sensu czasami__ana lucia byla oks, ale stety wiecej juz jej nie zobaczymy na zywo+++szkoda wielka+++mister eko moze byc__lepszy byl michale z waltem ale sie ostatnio wszytsko pochrzanilo++++lock jest jakims gejem nie wiem a hurley jest za gruby, koreance sie nie wyrozniaja, saida jakos nie ma teraz duzo__ogolem zobaczymy co bedzie dalej__po co gadac els
Moimi ulubionymi postaciami jest Kate i Sawyer. W tym drugim lubie jego teksty i obojetność. Ogólnie I sezon bardziej mi się podobał ponieważ kazdy odcinek był nowością i coś ciekawego sie działo. Teraz jest to juz troche nudne. Ale mimo tego z niecierpliwością czekam na III sezon a tak apropo czy ktoś moze wie kiedy będzie puszczony w telewizji np na AXN?
Ja jestem na 6 odcinku 3 serii. Ten serial jest bardzo bobry i chyba się nie skończy. Z odcinka na odcinek jest coraz lepszy!!
Ja jestem na 6 odcinku 3 serii. Ten serial jest bardzo bobry i chyba się nie skończy. Z odcinka na odcinek jest coraz lepszy!!
najbardziej lubie Charliego, ostatnio mało go :(, niestety. nie wiem czy ktoś wie ale wyczytałam gdzieś na necie że Mr Eko zostanie uśmiercony, a szkoda, bo jego postac dużo wnosi do serialu. i jeszcze Claire i Sawyera lubie.