Przy której reklamie dosłownie odrzuca Was od TV? Której nienawidzicie, która jest denna, beznadziejna?
Rexy, Persile, Silany, Vizyry i inne proszkowo-płukaniowe szmiry.
Kostki do zmywarek np. PowerPerls :(( koszmar! ...
kiedyś była taka reklama jana niezbędnego- worki na śmieci. ludzie tak sztuczni, że juz przedszkolaki lepiej recytuja jak się im każe coś zapamietać. i jeszcze mi tam pokazują jakie to te worki nie są silne. nie wiem po co mi jakiś superworek skoro i tak go wyżucę?? no i jeszcze ta ekologia...:/
wkurzają mnie też reklamy proszków: na ile sposobów można udowodnić że jakiś proszek jest najlepszy... to wie tylko zygmunt h.
właściwie to nie denerwują mnie tylko reklamy adidasa i fanty
aj, te power-cośtam czy calgony...5 w 1....
za kilka lat doczekamy się 017575974150 w 1...
Sprite już mnie denerwuje...reklama jekiegoś antyperspirantu (co laska wpada w objęcia kolesia...no ale jest spocona) bosh...;/
Bamboocha (fanta) i wiele wiele innych (prawie wszystkich)
Pozdrawiam
Dla mnie najbardziej wnerwiająca jest reklama Ultra fastin czy coś takiego. Bo sobie facet nie może bicepsa pokazać:/
Ta żałosna z Bożeną Dykiel czy jak jej tam. W ogóle to jest mnóstwo takich nudnych reklam, ale tej najbardziej nie lubię.
A mnie od dawien dawna męczy reklama syropu, kiedy pod koniec dzieci śpiewają chórkiem "SANOSTOL" ......... A od jakiegoś czasu jest trochę nowsza wersja, gdzie przed tym chórkiem SANOSTOL dzieci dodają trochę żywiej MULTI...
co wy. najbardziej nudną amatorszczyzną jest ta reklama jakichś środków na wspomaganie trawienia u kobiet. mam tu na myśli te gadające do siebie brzuchy:/
Mnie denerwuja wszystkie reklamy ! I jak ogladam jakis fajny film na Polsacie lub na TvN to qurwa mam taki odruch wyrzucic ten telewizor przez okno, przez te 15 min reklamy trace cierpliwośc :/ Dobrze ze na TVP i na Canal+ nie ma reklam :-) REKLAMY=STOP!!!!!
właściwie to większość jest do kitu: past do zębów, szamponów, podpasek, proszków- te z Chajzerem to prawdziwy dramat. fajnie są za to reklamy Nike, Reeboka, Adidasa i samochodowe :)
Reklama jakiejś farby do włosów z dwiema bliźniaczkami, z których jedna jest blondyną, a druga ognistą rudą - reklama wizualnie może by nawet u mnie i przeszła, ale tej piosenki w tle po prostu nie mogę znieść :|
Najgorsza: miejsce
1. Z Dykiel co ta patelnie myje (zenada)
2. Wybielacz na koszule co ta suszy zeby i jednoczesnie beznadziejnie jest podlozony glos
3. Orlen (ten idol z Kleczewa-"Dary losu" jakby ktos nie jarzyl)
4. Bamboocha (Wałbrzych-porażka)
5. Krystyna z gazowni (i prawie wszystkie TP)
6. i ostatnia o Pan Chaj..r, Zygmunt, Krystyna (żal d..e ściska !!! )
A najlepsze PLUS GSM i MUMIO !!!
najgorsze sa te z vanishem, gdzie okropnie sztucznie sie zachwycają się, ze plama znikneła... o ja cie kręce, ale mają radoche, że plama sie sprała. i jeszcze jak leci to po kilka razy w ciągu 1 godziny to juz masakra :/
Oj ak, Vanish jest wkurzający, skacząc po kanałach natknąłem się podczas reklamy (na TVN, Polsacie i TV4) ną tą samą reklamę. A słowo nudne - to za mocne słowo...
PozdrOoO
najlepsza jest reklama urinalu -na zapalenie dróg moczowych czy coś , i taka inna z której mozna sie dowiedzieć że co czwarta kobieta nie trzyma moczu
Kitekat - z dwoma dennymi gościami gadającymi o mrówkach - Jeden wymyslił, że zostanie Królowcem - błagam.......
NIe ma przerwy nie ma kiekata - nie ma rozumu.
Oczywiście zapomnieliście o przecudownej reklamie płyt do nauki tańca razem z naszą rodzimą, wielką gwiazdą Katarzyną C. i jej przystojnym partnerem Marcinem H.
...
Najnudniejszą i najbardziej tragiczną reklamą według mnie jest reklama Aspirin. Dwie babki wchodzą do restauracji i jedna drugiej się pyta "Masz już wszystko?" itd. Porażka!!
A ranking na najfajniejszą reklamę będzie? :D
Stawiam na reklamę Simplusa(?)
Gdzie babka krzyczy do dzieciaka w szkole: "Już ja ci się gówniarzu ponawydurniam jeden z druuuuugim" xD
Najgłupsza, najdenniejsza i najdurniejsza to jest ta Mentos, potem Sprite, z tym garniturem z mięcha...Te pierwsze były fajna, ale ta to jest już lekkie przegięcie...I ten nowy Plus z 8 i 0 nie jest już taki śmieszny...
Poza tym była taka reklama jakiegoś stoperanu na biegunkę, gdzie grupka turystów sprawdzała, czy ma wszystko i pytali się czy mają jakiś środek na biegunkę :/. Oglądając telewizję, to co chwilę są leki na zatwardzenia, biegunki, okresy, bóle zębów, niedobory magnezu...Szkoda gadać :]...