Wiadomo, czy AXN Spin (albo jaka kolwiek inna kanał telewizyjny) planuje na wakacje emisję jakiegoś serialu anime? Rok temu był Dragon Ball Kai Z, a dwa lata temu chyba Czarodziejka z Księżyca.
Aż mi się przypomniało jak w 2008 na axn sci fi leciało głównie anime i to z mnóstwa różnych gatunków. Stare, dobre czasy.
Bardzo dużo tego było.Z tego co pamiętam to:
-Slayers sez 3
-Kapitan Tsubasa
-Naruto
-Nodame Cantabile
-Hachmitsu to Clover
-Nana
-D. Gray-man
-Soul Eater
-Blood +
-Cowboy Bebop
-FMA
-FMA:B
-Death Note
-Romeo i Julia
-Vampire Knight
-Gits:Stand Alone Complex
-Bleach
-Ayakashi Ayashi
-Ghost Stories
-Chrno Crusade
-Blue Gender
-Siedmiu Samurajów
Pamiętam tyle. Pewnie było więcej.Niestety większość była emitowana o późnych godzinach.
To zależy w jakim okresie, w wakacje 2009 mój dzień polegał na tym, że jak wstałem to przez większość doby oglądałem anime :) ech detektyw conan, slayers i honey and clover. Nie zauważyłem żeby leciało cokolwiek innego.
Leciały seriale science fiction.Star Treki, Babilon,Batlestar Galactica.Taki soul eater, nana to były w weekendy o 2 w nocy więc pora oglądania lipna.Axn Sci Fi miał blok ranny dwugodzinny i popołudniowy powtórkowy i nocny od drugiej do czwartej jakoś od marca 2009 do kwietnia 2010 wtedy np był Blood +.Swoją drogą to obok Hypera była drugą stacją pod względem ilości anime. Szkoda tylko, że jakość napisów była czasem zła. A to za szybko znikały lub brakowało literek w tłumaczeniu.
Mas rację, źle to zapamiętałem :D zdecydowanie robiła to jakaś studentka, pamiętam, że nawet jakieś uśmieszki trafiały się w napisach.