dobre pare lat temu emitowany był chyba na polsacie, dziwi mnie że dzisiaj telewizja decyduje się na wznowienie tej zajebistej serii! wtedy kurcze miałem w pokoju czarnobiały, non stop psujący się, 13 calowy telewizorek i nie widziałem wszystkich odcinków.To Chyba najlepszy serial wszechczasów
A mnie niepokoi brak serialu "Policjanci z Miami". Ostatnio był emitowany na TV4 ale nie wiadomo z jakich przyczyn został przerwany. Mogliby wreszcie choć raz puścić całe 3 sezony tego jakże wspaniałego serialu.
przytyk !!
nie stawiajmy obok siebie tych 2 seriali poniewaz MTP to arcydzielo a polucjanci to jeden z wielu takich sobie serialikow
To zupelnie rozne gatunki,jak na serial policyjny to miami vice bylo upser innowacyjne,muzyka,klimat,samo chody,plenery,strzelaniny.Moim zdaniem miami vice to jeden z lepszych seriali policyjnych zaden innynie ma tego klimatu.Twin peaks to usper serialbardzo go lubie tak samo muzyka klimat i temat nie maja sobie rownych.Oba lubie wiec minusow nie widze,chociaz w Twin peaks nie lublem motywow ,jak sie napiecie konczylo i dawano jakies historyjki na posetrunku,takie typowe dla telenoweli.Mimo wszystko to 2 najlepsze seriale.
Do Corleone:
Oczywiście pełen szacunek dla Miasteczka Twin Peaks, ale "Policjanci z Miami" to napewno nie jest taki sobie serialik. Przynajmniej dla mnie jak i wielu innych jego fanów.