Bardzo proszę wszystkich,którzy znają mniejwięcej Bondy,o wypełnienie ankiety-jest mi to potrzebne.Nie musicie znać dokładnie nazw aktorów,możecie pisać w jakim filmie był.Tak samo wystarczy jak się zapomni tytuł wymienić o czym był film gdzie grali.Z góry dzieki.
1.Najlepszy odcinek z Bondem.
2.Najlepsza aktorka.
3.Najlepszy Bond-aktor.
4.Najgorszy Bond-aktor.
5.Najgorszy odcinek.
6.Najgorsza aktorka
7.Najlepsza piosenka.
8.Najfajniejszy psychopata.
No właśnie wystarczy jak powiesz co było w danym filmie,to ja to już sobie poszukam.Tak samo z aktorami,też nie musisz znać nazwisk.
Uwielbiam Bonda taki seksowny i cudowny. Najlepszym aktorem grającym Bonda jest według ,mnie Pirce Brosman; ma prawdziwy wdzięk i urok. Najlepszy film to Golden Eye!!!! Jest wiele powodów dlaczego.najbardziej zafascynowała mnie nasza Polska aktorka grająca w tym filmie pani Scorupko.. A tak wogóle to kocham Bonda i widziałm wszystkie części tego filmu. Najbardziej nie lubie tylko aktora Timothy Dalton uważam że nie potrafi sie wczuć w rolę Jemsa Bonda.
1. Goldfinger
2. Ursula Andress.
3. Connery.
4. George Lazenby.
5. W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości.
6. Terri Hatcher.
7. Diamons are forever, śpiewała to chyba Shiley Bassey.
8. Ten dobrze odżywiony koreańczyk z "Goldfingera", co to tak ślicznie rzucał cylinderm :-)
Mam nadzieję że pomogłem i pozdrawiam.
Punkt 7 - Diamonds are forever - to rzecz jasna piosenka z filmu Diamenty są wieczne.
Ja Bondów osobiście nie znoszę, choć większość widziałem.... więc moje odpowiedzi będą co najmniej dziwne....
1. Licencja na zabijanie - ale tylko tak do połowy filmu i ze względu na Benicio Del Toro
2. Kim Basinger
3. Sean Connery
4. Każdy prezentował niezły poziom....
5. Śmierć nadejdzie jutro - nie dotrwałem do końca...
6. bo ja wiem... zwykle aktorki w tych filmach to tylko ozdobniki :/
7. "The World is Not Enough" nie tyle piosenka, co zespół, reszty nie trawię...
8. Nie wiedziałem, że psychopaci są fajni. Zawsze lubiłem pana z metalowymi ząbkami. :)
1. Chyba Moonleyker albo Świat to za mało.
2. Sophie Marecau ze Świat to za mało ( chyba tak sie to pisze ).
3. Roger Moore a na 2 miejscu Pirce Brosnan.
4. Chyba George Lazenby albo Timothy Dalton.
5. BRAK-------------------------- ---
6. Nie znam imienia, ale to była aktorka, która grała czarną MayDay.
7. Piosenka z odcinka GoldenEye ( to chyba spiewa Tina Tauner ).
8. Hugo Drax
Pozdrawiam