Witam, mam dylemat ktory z tych filmow obejzec , obu nie oglądalem i nie wiem czego sie spodziewać. I niestety lecą o tej samej godzinie na roznych kanalach (nielubianych przezemnie z powodu reklam). Jezeli w tym czasie lecą inne ciekawe filmy, proszę takze o tym napiszcie. Wiem ze trudno wam będzie cos polecic nie znająć moich preferencji, bo sam ich nie znam. Lubie rozne filmy od tych gdzie trzeba myslec, poprzez sf i horrory po komedie, ale jedyne co mają spelniać to muszą być oryginalne, a oba filmy wydają się takimi być (ale moze sie myle). Poproszę o jakies konkretne argumenty. Z gory dziękuje. :D
Ogładałam obydwa. Stawiam na Braterstwo Wilków, dla mnie dużo ciekawsza fabuła, ale musisz wybrać czy wolisz film kostiumowy czy współczesny.
"Zawód szpieg" widzialem niedawno, nie zachwycił mnie. Juz lepsze są Misja niemożliwa, rekrut i wiele starszych.
obejrzyj yamękasi ;))) jak chcesz być oryginalny...
braterstwo w żadym wypadku orginalne nie było i do tego jeszcz koniec filmu zrobiony w taki sposób jak by im sie odechciało tego filmu już robić
rzeczywiście dylemat... :-)))))
jak chcesz naprawdę byc oryginalny, to wykaż się rozsądkiem i w ogóle nie włączaj tv :-)
;-))))) herbatkę sobie zrób. malinową ;) książeczkę poczytaj
radyjka posłuchaj. a później opowiesz, co przeczytałeś :)
ostatecznie możesz przeczytać "imperium wilków", i to nie takie badziewiaste jak film, ale porządnego thillera Grange'a
W takim razie obejrzyj "Żądło". Też z Redfordem i lepsze od "Zawód szpieg" i tych "Rekrutów". Ale tego w wypożyczalni może nie być.