Witam, mam dylemat ktory z tych filmow obejzec , obu nie oglądalem i nie wiem czego sie spodziewać. I niestety lecą o tej samej godzinie na roznych kanalach (nielubianych przezemnie z powodu reklam). Jezeli w tym czasie lecą inne ciekawe filmy, proszę takze o tym napiszcie. Wiem ze trudno wam będzie cos polecic nie znająć moich preferencji, bo sam ich nie znam. Lubie rozne filmy od tych gdzie trzeba myslec, poprzez sf i horrory po komedie, ale jedyne co mają spelniać to muszą być oryginalne, a oba filmy wydają się takimi być (ale moze sie myle). Poproszę o jakies konkretne argumenty. Z gory dziękuje. :D

axsas

Ogładałam obydwa. Stawiam na Braterstwo Wilków, dla mnie dużo ciekawsza fabuła, ale musisz wybrać czy wolisz film kostiumowy czy współczesny.

newcastle

Najlepiej zrobisz jak wypożyczysz sobie "Zawód szpieg" - na piwno jest w wypożyczalni

Kowalblebleble

"Zawód szpieg" widzialem niedawno, nie zachwycił mnie. Juz lepsze są Misja niemożliwa, rekrut i wiele starszych.

axsas

obejrzyj yamękasi ;))) jak chcesz być oryginalny...
braterstwo w żadym wypadku orginalne nie było i do tego jeszcz koniec filmu zrobiony w taki sposób jak by im sie odechciało tego filmu już robić

axsas

rzeczywiście dylemat... :-)))))
jak chcesz naprawdę byc oryginalny, to wykaż się rozsądkiem i w ogóle nie włączaj tv :-)

Elle_2

nie będe o suchym pysku siedziec:D cos musze oglądać.

axsas

;-))))) herbatkę sobie zrób. malinową ;) książeczkę poczytaj
radyjka posłuchaj. a później opowiesz, co przeczytałeś :)
ostatecznie możesz przeczytać "imperium wilków", i to nie takie badziewiaste jak film, ale porządnego thillera Grange'a

Elle_2

Mam w domu jeszcze 2 nieprzeczytane książki "Lolita" i "Pielgrzym" :P

axsas

To czytaj "Lolite".Wciagnie Cie:))

nomiczek

W takim razie obejrzyj "Żądło". Też z Redfordem i lepsze od "Zawód szpieg" i tych "Rekrutów". Ale tego w wypożyczalni może nie być.

Kowalblebleble

O,Żądło! To jest dobra myśl! Dawno tego nie oglądałam, muszę poszperać w swoich trochę zapomnianych filmach :)