Pamięta ktoś jeszcze tą bajkę o sympatycznych bałwankach? Mam do niej sentyment...
ps. Zapraszam również na mój blog, gdzie założyłam topic o tej kreskówce :D
Ja pamiętam... miałem kiedyś nawet gierkę planszową Bulinki :) .. tylko że komuś pożyczyłem i przepadła ;/
Ja rowniez pamietam Bardzo ja lubilam Choc nie wiele z ne pamietam Probowalam znalezc jakies informacje ale niestety nie udalo sie :(
pamietam ten odcinek o metrze widmo;p jak na parolatka wtedy ogladniecie tego motytu bylo naprawde wstrzasajace i traumatyczne....;p dobrze ze ten temat sie nawinal bo chyba wlacze sobie kasete i powspominam stare dobre bajeczki na ktorych sie wychowalem;p dla mnie sa one bez porowniania lepsze od dzisiejszej tandety i kiczu ktore serwuje sie dzieciom ...
no pewnie że pamiętam. :) Dziś jakoś mi się przypomniało.. hyh. :) zapomniałam tylko jak brzmiała ta piosenka. Miałam kiedys tę bajkę na vhs. ;))
O rany, pewnie że pamiętam. Tyle że raczej z tej gorszej strony, jako strasznie czerstą i nudna bajkę, fee.
Też jej nie lubiłam. Może nawet za mało powiedziane. Nie cierpiałam. Było to takie słodkie, że budziło we mnie złe instynkty.
jesd duuuzo filmikow na youtube .szukaj pod haslem: bouli :)) super bajka ..mam cale dziecinstwo przed oczami:) pozdrawiam
Przed chwilą mama zawołała mnie do pokoju i śmiejąc się wskazała na telewizor.
Aż rozdziawiłam buzię ze zdziwienia. Po pierwsze: leciały wielbione przeze mnie jakieś 12 lat temu Bulinki, a po drugie: nie spodziewałam się zobaczenia normalnej dobranocki :D