Ma ktoś jakieś info, dla czego obydwa seriale maja według IMDB zaplanowane odcinki na jutro
(17.03.2014), a Castle zniknął mi całkiem z listy oglądanych seriali już przed premierą 2 odcinków
wcześniej i jest zakwalifikowany jako zakończony bez następnych odcinków oraz Blacklist, które ma
oczekiwane odcinki ale nie ma daty dla nich, co skutkuje pobytem na liście nadchodzących ale
brakiem wyświetlenia, że coś się pojawić ma ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Brolly89

Nie wiem czy zauważyłeś ale WSZYSTKIE informacje na filmwebie są dodawane przez zwykłych użytkowników. W tym przypadku akurat się złożyło, że osoba która weryfikuje te dodawane informacje o odcinkach zrobiła sobie miesięczną przerwę w połowie lutego. Brakujące odcinki na pewno jakiś użytkownik dodał, tyle że nie miał kto ich zatwierdzić. Niestety żaden inny weryfikator nie pokusił się o sprawdzanie kontrybucji z tej kolejki.

gagarin77

Spoko, tylko, że wczoraj odkryłem też, że Ta sama sytuacja pojawiła się z Intelligence, ni stąd ni zowąd okazuje się, że mam 3 zaległe, a dzisiaj rano wskoczyły 2 zaległe Revolution :/ a tak btw nie wiesz może skąd można wziąć napisy do Elementary i 6 sezonu Ancient Aliens, bo na napi-projekt nie ma ?

Brolly89

W ten weekend weryfikator od odcinków wrócił i zaczął sprawdzać zaległe kontry, dlatego nagle pojawiły ci się epki, których wcześniej nie było na liście. Co do napisów to serwis napisy 24 - oryginalna strona gdzie ludzie publikują swoje napisy, reszta tylko to kopiuje (często bez zgody). Czy są tam napisy do tych seriali, których szukasz tego nie wiem. Ja oglądam w oryginale, angielski nie jest dla mnie przeszkodą.