Według Was jest: śmieszna, głupia, bez sensu..? a może jeszcze coś innego nasuwa Wam się na myśl? Czekam na odpowiedzi;)

alusia_happy

ta reklama to debilstwo najwyzszego stopnia!!! Co za kretyn to wymyslil. Co z tego ze kolo robi za pragnienie i daje sie przejechac??? gdzie tu plenta. Nie lepiej powiedziec wprost ze ten napoj nas po prostu orzezwi?? A nowa wersja reklamy jest najgorsza... jakies szycie ubraniaz miesa; matko gorszej glupoty wymyslic nie mogli... Poczekajcie nastepnym razem znowu bedzie zamiana rol na pana "Pragnienie" i nastepny gowniany pomysl.. nie wiem moze ich wysla do zoologicznego na pozarcie piranim... Ehhh (juz nie moge sie doczekac blleee)

Movie_Girl

nie koleś-pragnienie przejdzie w koszulce "jestem gejem" przez tłum weszpolaków, albo ten drugi wypuści go z flaszką wódki w ręce przez przedmieścia Łodzi albo jakiś były PGR...

alusia_happy

Nasuwa się raczej...makabryczna. Ale że jest głupia to inna sprawa. Trochę irytuje tym ze "główni bohaterzy" Sprite, i pragnienie są największymi debilami po słóńcem a rzeczy które wyrabiają są nie do opisania.

alusia_happy

Raczej...makabryczna. i głupia. Irytuje tym, że "główni bohaterzy", Sprite i Pragnienie, są najwiekszymi debilami pod słońcem, a o rzeczach które wyprawiają nawet nie warto mówić.

Groteska

Sorry że dwa razy podobne wysłałam. Komputer mnie strasznie wkurza szczególnie gdy w filmwebowych "godzinach szczytu" system działa wolno. Myślałam że pierwsze nie doszło.

alusia_happy

Tamte stare to jeszcze jeszcze były nawet niezłe. Ale ta nowa to już jest bez sensu. Normalnie jak ją widze to mnie coś bierze...

A co do tych postaci to nie wiem czy to czasem nie jest pod amerykańska reklamę podłożony polski dubbing, bo wyglądają tak sztucznie, że...

użytkownik usunięty
alusia_happy

Jak dla mnie dwie perwsze reklamy były poprostu boskie :D
(chodzi mi o tą z liną i ciężarówką) były takie inne.. ale widać, że twórcy idą na siłe a nowe reklamy nie trzymają już takiego klimatu jak wcześniejsze...

alusia_happy

napewno nie jest smieszne... jesli ktos się śmieje to chyba dlatego że to takie "kul" i "trendi" i nie wypada sie nie śmiać, w zasadzie pomysł jest przygłupiasty a ta seria robi się juz nudnawa, w koncu ileż można jechać na tym samym? Za to ciekawa jest z socjologicznego punktu widzenia bo idealnie wpisuje sie w kanon zjawisk "trashy pop kultury"
Sory za makaronizmy ale jak juz jesteśmy w temacie lansowania sie;) Sami wiecie yo yo!

alusia_happy

to jedna z najdebilniejszych reklam aktualnie puszczanych. Wszystkie 'części'. Tyle mam do powiedzenia

alusia_happy

Noo proszę:) znalazło się wielu krytyków polskiej reklamy;) bardzo dziękuję za odpowiedzi:) pozdrawiam wszystkich!
P.S. Moim zdaniem reklama też jest do kitu... ale nie wiedziałam, że aż tylu ludzi myśli podobnie:P jeszcze raz dzięki;)

alusia_happy

Hej!!Moze mowie nie na temat ale czy mogłabys napisac w moim temacie co sadzisz o Deppie??Plis...zalezy mi na tym...:PP

olcia_12

LUDZIE !!!! to tylko reklama i co stego że głupia polecam wam zmienic kanal jak leci i po problemie. A reklama o tym gosciu co mu sutki urosly i paraduje po miescie to jest dopiero poryta reklama ale przynajmniej mozna sie poczadowac nie ;) POZDRO !!!!!

olcia_12

ty z tym Depem masz naprawde narąbane? Ile filmów z nim w ogóle widziałaś? Znasz gościa? Czy sikasz po majtkach dlatego że obejrzałaś wąsatego Sparowa w Piratach? Oglądałaś "Truposza", "Arizona Dream" albo "Co gryzie Gilberta G."? Nie? Tak? Bo straszną jego fanką jesteś. Kobieto na forum jest taka zasada ze wypowiada się na temat niezależnie od swoich fobii i obsesji. Kiedy gadamy o reklamie Sprita to nie zadajesz pytania o to jak rozsunąć zamek błyskawiczny albo ile pieprzu dodać do Strogonowa. U-u weź wrzuć przez ucho pare muszek bo mózgojad zaraz zejdzie z głodu

alusia_happy

Haha, nie wiem czy wesoło byłoby facetu, któremu rosną sutki:P ale dzięsk za wspomnienie tej reklamówki:) pozdrawiam:)

alusia_happy

a moim zdaniem ta reklama z sutami jest boska!

alusia_happy

Są beznadziejne!!! I tyle :P

Nike

Ale z drugiej strony - gdyby nie takie reklamy, to nie byłoby na co narzekać:P swoją drogą... jeśli nie ma się na nic pomysłu, to bierze się pomysł pierwszy z brzegu. Z braku laku dobry kit. A czasem jest i tak, że najbardziej beznadziejny pomysł jest dobry

alusia_happy

Te pierwsze reklamy Sprite'a były jeszcze jako tako zabawne, ale ta najnowsza z ubraniem z mięsa to juz przesada.....że jeszcze ona leci w tv :/

alusia_happy

Moim zdaniem te reklamy są strasznie bezsensowne! Nie powini ich puszczac w TV. Takie jest moje zdanie

pozdrawiam

użytkownik usunięty
alusia_happy

Niestety reklamy Sprite'a powoli stają się "Pragnieniem". Na początku było to śmieszne, ale im dalej w las, tym są bardziej oklepane. Dobra była jeszcze reklama, gdy ten koleś się rozbija tą przyczepką do motocyklu, a potem koniec. Z tym ubraniem z mięsa to już przesada.

Demoralizująca. Taka jest ta reklama :/ I co z tego, że na początku mamy apisy, ze przedstawione sytuacje nie zdarzyły się naprawdę i żebyśmy niepróbowali ich naśladować... Małe dzieci nie umieją czytać :/

Kruszi

uwielbiam tę reklamę! To jest namiastka Monty Pythona ;)

alusia_happy

Nie ważne jaka jest treść reklamy (debilna, śmieszna, obrzydliwa itp.) Ma robić na oglądającym jakiekolwiek wrażenie (pozytywne, negatywne). Tylko wtedy zapadnie głeboko w podświadomości. Taki jest cel reklamy. Bezemocjomalna obojętność , jest porażką twórców reklam. Reklama Sprite`a przyniosła zamierzony skutek, bo dyskutujemy o niej.

alusia_happy

Starsze były super, ale ta nowa ze skórą to przegięcie....

sandrula

Heh:) no dzieki Wam wszystkim za odpowiedzi:) Kochani jesteście:) mogę przyznać - jestem pragnienie, Wy - Sprite:) pozdro for all;)

sandrula

Heh:) no dzieki Wam wszystkim za odpowiedzi:) Kochani jesteście:) mogę przyznać - jestem pragnienie, Wy - Sprite:) pozdro for all;)

użytkownik usunięty
alusia_happy

Zaraz jak się pojawiły były super,coś nowego,przyciągały oko, brutalność:), ale już się przejadły. Chociaż ta ostatnia z marynarką z mięska jest niezła.
Główni bohaterowie napewno mają ostre jazy po sprait'cie to widać na gołe oko :]

alusia_happy

już wolę ją od reklam Tesco... - to dopiero żenada...

alusia_happy

alusia_happy

alusia_happy

alusia_happy

Dla mnie jest straszna.Nie jem mięsa,widok mięsa (surowego przyprawia mnie o dreszcze.To jest dal mnie odrażające.Brutalne.Kiedy tylko widzę tą reklamę zmieniam kanal.

forever_young

nie wiem czy tego nie widzicie ale tak wyglada z wiekszosci wypowiedzi - bohaterowie reklamy maja wlasnie wygladac na looserow (tepe buzki, zamulone spojrzenia i durne usmiechy), ponadto reklama ma byc wlasnie durna tak samo jak oni. Jest to odwrotna zasada ktora stosuje sie w dobrych reklamach - niewazne czy reklama jest glupia czy madra, wazne by ludzie ja zapamietali, po pewnym czasie zapominaja czemu zapadla w pamiec a produkt laduje w ich koszyku. Wg. mnie reklama dobrze spelnia zalozenie a tekst ja Sprite - ty pragnienie zakorzenilo sie juz jako - tako w naszej kulturze i mozna dosc czesto to uslyszec...