Coraz więcej durnych seriali typu : trudne sprawy,dlaczego ja,szkoła,szpital,gliniarze.. jakby tego było mało pojwily się 2 nowe: oszukane i +19, i ja się pytam kto to ku*wa ogląda??? i jak ci ludzie muszą być głupi albo zdesperowani żeby występować w tym czymś, nie wiem jak to nazwać, przecież to chyba ma na celu oglupienie spoleczenstwa, powinni to wycofać z emisji i za to gowno dac jakieś pożyteczne programy..co o tym myślicie? czy można coś z tym zrobić ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Magnolia1993

No tak, moja babcia ma 90 lat i ogląda takie różne głupie seriale,a do tego ona uważa że to się dzieje naprawde, kiedyś jej powiedziałem że to tylko serial na niby to nie mogła uwierzyć.. Ja też też oglądam tylko na necie, czasem się trafi cos fajnego w tv..

edzio656

Tak sobie myślę o powodzie dla którego te seriale są i doszłam do wniosku, że ci, którzy je emitują wiedzą znakomicie, że to szajs aby zmusić widzów, który logicznie tego nie oglądają, a chcieliby coś oglądać, by wykupili więcej kanałów mając nadzieję, że coś wreszcie znajdą dla siebie normalnego. Jak to nie raz słyszałam "jak nie wiadomo o co chodzi, to tylko o kasę", czy jakoś tak brzmiało.

Magnolia1993

Też prawda, wszystko na każdym kroku jest zrobione tak żeby utrudnić ludziom życie a nie ułatwić i poprawić standardy,przejeb@ne czasy nastały,ja nie mogę już o tym myśleć bo mnie szlag trafi , będzie 30 zawał i kaplica xD

edzio656

Ech, a dawniej było lepiej? Każde lata mają swoje plusy i minusy, niestety :/

Magnolia1993

Nigdy nie było dobrze i nie będzie,trzeba się z tym pogodzic i nie przejmować się rzeczami na które nie mamy wpływu..Ja już mam dupie wszystko i wszystkich,dziękuję za uwagę pozdro

edzio656

Trochę optymizmu.

ramsay2

Ja jestem realista nie mogę myśleć pozytywnie gdy wszystko dookoła mnie denerwuje..

edzio656

No mieć wszystkich i wszystkiego głęboko gdzieś też nie jest dobre, takie przechodzenie ze skrajności na skrajność, ale co kto woli :) osobiście skupiam się na pozytywne rzeczy, bo te negatywne i tak są częścią życia, więc nie ma co tylko na nich się skupiać, a utopia pozostaje tylko w wyobrazni pisarzy i reżyserów.

Magnolia1993

Trafiłaś w 10, taki już jestem, jak coś robię to daje z siebie wszystko albo nic,no i ma to swoje wady i zalety..
https://youtu.be/Jo-BEzLurzE
:D

edzio656

Haha Widzę temat dla mnie :) Co róż jak przelatuję po kanałach i widzę jedno z tych gówien, to zawsze zadaję sobie to pytanie 'Jak ku*wa można oglądać to gówno. Ale wystarczy, że pójdę do współlokatora i tam leci to na okrągło. Nic już za bardzo wtedy nie mówię bo nie chce go obrażać. Niestety większość ogląda to dla typowej beki, ale przez to, że znajduje się tylu 'kawalarzy' to gówno się sprzedaje.

raptorpl18

Właśnie niektórzy mówią że to jest takie głupie ze aż śmieszne.. to jest żałosne i oglądają to debile no taka jest prawda..

raptorpl18

Właśnie, tak jest, ale nie wiem jak może to śmieszyć, raczej chyba nóż w kieszeni się otwiera