Cowboy Bebop w TV Kultura o 23:45 w piątki. Jedno z najlepszych według mnie anim. Dziś cudowny odcinek: "Toys in the attic"

A ALE Kino oferuje nam baaaaardzo stary, fantastyczny fim z 1927 roku pt. "Metropolis"

Oglądajcie i smakujcie!

Piotrus

Nic nie mów, nie mam tego choleranego programu... mam co prawda film, ale odcinków mi brak, pożyczyłam i nie wróciły, teraz musze kompletować :/

Raven

ogladalam wszystkie odcinki jeszcze jak lecialy na Hyper...swietny. potem obejzalam pelnometrazowke-knockin' on the heavens door. coz moge powiedziec-tez mnie zachwycil. ;]

kotilla

Tia, na hyperze też oglądałam... nie było mowy żeby przegapić. A teraz - chlip. Ale liczę, że jeszcze gdzies dorwe wszystkie odcinki. Poza tym muszę jeszcze z anime skompletować serial ghost in the shell i ostatnie dwie części berserka, bo mi brakuje. No i jesze Loddos war. Też nie mam.

Piotrus

Już nie ma CB na TVP Kultura :-(. Bez żadnego ostrzeżenia serial zniknął po jedenastym odcinku. Kaszana.

strongoku

Może za małą oglądalność była? Teraz na hyperze ewangelion dają.

strongoku

Cowboy Bebop powrócił. Niestety przegapiłem odcinek 12 (o ile go wogóle wyemitowali...). Po jedenastym serial zniknął z anteny, po dwóch - trzech tygodniach wrócił. I teraz pytanie: czy ktoś widział 12 odcinek na tvp Kultura? Bo mnie ominął mimo że sprawdzałem regularnie w gazecie czy przypadkiem nie wznowili emisji. Tak z ciekawości pytam... Pozdrawiam, strongoku.

strongoku

Niestety tvp kultura nie posiada wersji w wysokiej jakosci obrazu.