Cowboy Bebop w TV Kultura o 23:45 w piątki. Jedno z najlepszych według mnie anim. Dziś cudowny odcinek: "Toys in the attic"
A ALE Kino oferuje nam baaaaardzo stary, fantastyczny fim z 1927 roku pt. "Metropolis"
Oglądajcie i smakujcie!
Nic nie mów, nie mam tego choleranego programu... mam co prawda film, ale odcinków mi brak, pożyczyłam i nie wróciły, teraz musze kompletować :/
ogladalam wszystkie odcinki jeszcze jak lecialy na Hyper...swietny. potem obejzalam pelnometrazowke-knockin' on the heavens door. coz moge powiedziec-tez mnie zachwycil. ;]
Tia, na hyperze też oglądałam... nie było mowy żeby przegapić. A teraz - chlip. Ale liczę, że jeszcze gdzies dorwe wszystkie odcinki. Poza tym muszę jeszcze z anime skompletować serial ghost in the shell i ostatnie dwie części berserka, bo mi brakuje. No i jesze Loddos war. Też nie mam.
Już nie ma CB na TVP Kultura :-(. Bez żadnego ostrzeżenia serial zniknął po jedenastym odcinku. Kaszana.
Cowboy Bebop powrócił. Niestety przegapiłem odcinek 12 (o ile go wogóle wyemitowali...). Po jedenastym serial zniknął z anteny, po dwóch - trzech tygodniach wrócił. I teraz pytanie: czy ktoś widział 12 odcinek na tvp Kultura? Bo mnie ominął mimo że sprawdzałem regularnie w gazecie czy przypadkiem nie wznowili emisji. Tak z ciekawości pytam... Pozdrawiam, strongoku.