Już niepamiętam kidy ostatnio w telewizji ogladnelam naprawde dobry film... czy ktos moze mi powiedziec dlaczego!!??(pomijajac pieniadze...)
hm. przedwoczoraj w tvp2 był 'nóż w wodzie' polańskiego. prawda, że późno, bo zaczął się coś koło 22.30, ale był. czasem tvp pokazuje cos dobrego, tylko że głównie w nocy. dobre filmy są w canal+. z całą pewnością także w ale kino!, którego, niestety, nie podaje upc, czyli go nie mam. pzdr:)
to jedynie kwestia oglądalności i kasy. i niestety z tego samego względu filmy lepsze puszczane są w późnych godzinach wieczornych, co chyba niewielu ludziom pasuje.
torbicka mogłaby się postarać, by "kocham kino" leciało nieco wcześniej ;(
Dobre pytanie... od jakiegos dluzszego juz czasu nic ciekawego w tv nie puszczaja, kiedys, dawno dawno temu, jak nie mialam kablowki, tylko 3 czy 4 kanaly, to jakos zawsze bylo cos do obejrzenia, a teraz.... niby mam kablowke, wiecej kanalow, a wlasciwie nie ma co w tej telewizji ogladac, porazka... co ciekawe - zauwazylam cos takiego, ze im wiecej kanalow mam, tym mniej rzeczy ogladam/jest do ogladania...
I jeszcze te reklamy... nie mam nic przeciwko reklamom (zawsze mozna w przerwie wyjsc do lazienki czy zrobic sobie szybko cos do jedzenia) ale jakby w zamian puszczali jakies dobre filmy! A tu nie dosc ze duzo reklam, to jeszcze nie ma nic godnego uwagi...