Świetny serial i serdecznie polecam wszystkim, bo to bardzo bardzo nietypowa historia z tajemnicą w tle, która wciąga strasznie. Aktorki świetne. Aktorzy mniej , ale cóż w końcu jest o kobietach, które mimo iż wszystkie mogłyby być matkami Lindsey Lohan na przykład to wyglądają cokolwiek pięknie. Z Teri Hatcher na czele.
Ktoś z was już widział? Jak wam się podoba?
Ja oglądam na niemieckim PRO7. Tylko ze on jest akurat we wtorek wieczorem a w srode mam ciężkie przedmioty, to nie zawsze udaje mi sie obejrzeć. Strasznie mi sie podoba cała fabuła tego serialu. Ta tajemnica - czemu Mary Ann popełniła samobójstwo?Może na tym forum, ktoś sie domysla czemu to zrobiła?możemy troche pozgadywac :)Poza tym są śmieszne są sytuacje, mnie najbardziej śmieszy niezdarność Susan oraz próby Gabrieli, żeby nie wyszedł na jaw jej romans. Wszystkie mają różne charaktery i różne problemy, toteż myśle, że wiele zamężnych kobiet może się z nimi identyfikować.
Pozdrawiam!!
PS. mogłam pomylić imiona bohaterek.
Zaczęłam oglądać ten serial na PRO7 ale jakoś mnie nie wciągnął. Może teraz jakoś się przekonam. W każdym razie denerwują mnie postaci kobiet. Wiadomo że muszą być przerysowane i schematyczne ale tutaj jednak trochę przesadzono. Chyba brakuję mi jakiejś nutki sympatii dla bohaterek. Wyrosłam już trochę ze śmiania się z cudzych błędów a to właśnie ten serial robi. Już pomijając iż bohaterki idą spać umalowane (maskara, szminka, puder itp.) i perfekcyjnie uczesane, wszystko trochę razi sztucznością i upiększaniem na siłę. Za to pomysły scenarzystów są dosyć zaskakujące (choćby sos jako perfumy czy zostawienie niegrzecznych dzieci przy drodze) i dla nich warto od czasu do czasu zerknąć na ten serial. Tylko mogliby nie przesadzać z głosem z offu.
no nawet faje to! ....i śmieszcze ,na początku myślałam ze to coś w stylu ,Moda na sukces'' haha ale naszczęście nie...spoko serial będe oglądać!
MI ten serial się podoba:). To nie jest kolejny tasiemiec w stylu takim czy owakim(szczerze pisząc:P to nie wiem jak wyglądają tasiemce(pewnie coś takiego jak brazylijskie tele-duperele)).Nie wiem co można jeszcze pisać.....Po prostu polecam go tym,którzy lubią trochę inteligentego humoru,mile spędzony czas,a w TV nie szukają tylko zabijacza szarych komórek. Ten serial nada się jak ulał,tam jest coś więcej niż tylko sielankowe obrazki.
Pozdrowienia dla każdego kto to ogląda.
cudowniasty serial. wciągający, z humorem i ironią połączona z typowo amerykańską tendencją do spłaszczania problemów.
no co tu duzo mowic..... UWIELBIAM GO!!!!!!! ZAPRASZAM DO MNIE NA BLOGA NA ROZWINIECIE WATKU O TYM SERIALU POZDRO!!!!:)
serial bardzo dobry!!!!! swietne role troche zapomnianych aktorek (kojarze 2). swietny balans miedzy slodkim a gorzkim.opuscilem pierwszy odcinek ale teraz pilnuje juz kazdego!