Czy ostatni odcinek II sezonu był o tym, że Michael wypełnił swoje zadanie i spotkał się z synem i razem odpłynęli na łodzi?
To było dość dawno, ale nie mam zielonego pojęcia ile było odcinków, a ostatni oglądałem właśnie o tym.

I o dziwo się zdziwiłem, bo wypuścili Harley'a...

A co oznacza ten posąg (czy raczej stopy) co Said znalazł go opływając wyspę?

A co się stało z Desmondem?

A co oznacza wątek, w którym podobno ekipa wynajęta przez żonę Desmonda była na biegunie?

Na te i inne odpowiedzi byłbym wdzięczny :)

Pozdrawiam!
Shadowmancer

freepick

1) tak to był ostatni
2) Nie ty jeden się zdziwileś
3) A skąd my to mamy wiedzieć - może część scenografii z Władcy Pierscieni?
4) nic
5) jak to co - że go szuka
Odzdrawiam

Aintha

Dzięki za wyjaśnienie, myślałem, że w necie będzie więcej na ten temat powiedziane - a tu nic.
Ale chyba w III sezonie wyjaśnią to wszystko...

freepick

Podobnie myślałem gdy obejrzałem ostatni odcinej pierwszej serii;)

imhotep

tak ogólnie to ma być chyba jeszcze 4 seria i na tym ma się skończyć. No i w sumie dobrze bo ten serial stał by się wkońcu nużący, a tak poza tymserial jest genialny. A III seria ma w większości opowiadać o tych "innych" fajnie wreszcie się dowiemy o co chodzi z tą wyspą i jakie badania z tym magnesem przeprowadzali:).

freepick

no, 3 sezon ma wyjaśnić wszytsko, a dodatkowo ma być w nim więcej seksu (to tak z nieoficjalnych informacji) ;]
a poza tym ja słyszałam, że ma być 5 sezonów... no zobaczymy, Zagubionych nigdy za wiele :)

freepick

Z tą ekipą na biegunie...
To pewnie żaden przypadek. Bo coś tam mówili chyba że ich maszyny wykryły podwyższone stężenie bla bla... Po tym wybuchu. Czyli coś musi ta jesgo laska mieć z tym wspólnego, bo chyba nie pomyślała sobie: posadze dwóch ludzi na biegunie i niech mnie poinformują gdy wykryją coś ta... w taki sposób znajde desmonda;]

freepick

To pewnie żaden przypadek. Bo coś tam mówili chyba że ich maszyny wykryły podwyższone stężenie bla bla... Po tym wybuchu. Czyli coś musi ta jesgo laska mieć z tym wspólnego, bo chyba nie pomyślała sobie: posadze dwóch ludzi na biegunie i niech mnie poinformują gdy wykryją coś ta... w taki sposób znajde desmonda;]

freepick

DaKcTs

Już wszytko jasne ;]

Polecam:
http://www.lostpedia.net/index.php/Tajemnicze_Wydarzenia [www.lostpedia.net/index...]
http://www.lostpedia.net/index.php/Strona_g%C5%82%C3%B3wna [www.lostpedia.net/index...]

Stronka ta jest ciągle w budowie, więc się nie martwcie na temat pustek ;)

freepick

A) Posąg lewej stopy, mającej cztery palce (pierwsza z liczb) na wschodnim lub zachodnim brzegu wyspy. Został zauważony przez Sayida, Sun oraz Jina podczas podróży łodzią do obozu Innych w pierwszej części odcinka Live Together, Die Alone. Widoczny na niej jest sandał. Prawdopodobnie posąg został zniszczony, lub nigdy nie ukończony.

B)On przeżyli-tylko wyspa straci tajemniczą wlaściwość.

C)Wyjaśni się to w 3 serii,wystrczy znać angielski i gotowe xD.

D)Chcesz więcej?

http://www.lostonline.pl/topics9/131.htm?start=15 [www.lostonline.pl/topic...] -o pierwszym odcnku 3 serii.(pewnie lagrstwo,ale kto to wie ?! )

http://www.lostonline.pl/topics8/152.htm [www.lostonline.pl/topic...] -ogólnie o 3 serii.

Najbrdziej cieszy mnie to że kate bedzie z Sawyerem,a Claire okaże sie siostrą Jacka xD.jest na to dowód.!Ojczulek El Jacka chcial się zobaczyć z córką w Sydney!A Claire o ile pamiętam tam wlaśnie mieszkala ~!~!!!

forever_young

Ciekawe jest to, że w 3 serii będzie więcej powiedziane na temat świata, w którym my żyjemy, ale to nie będą żadne wspomnienia tylko... to co się dzieje obecnie, 3 seria wyemituje najpierw 16 odcinków, potem przrewa i 8 (bądź odwrotnie).
Ekipa żony Desmonda zauważyła tylko przez chwilę tego człowieka, gdyż przekręcenie kluczyka spowodowało, że Wyspa przez 3 min stała się nanoszalna i widoczna przez radary i sztucznego satelitę, zaś będą jeszcze 3 momenty, w którym Wyspa będzie widoczna dla innych.
Wyjąsni się również pochodzenie Wyspy, jej moce oraz odemienność i najważniejsze: uzdrawiane.

Posąg (znaczy się stopy) to prawdopodobnie zaginiona przed wiekami latarnia morska, więcej na ten temat można znaleźć w mitologii greckiej.

Pojawią się potwory, a min. niedźwiedź - mutant i Lostzilla - czarna chmura ukazująca wspomnienia i przekształcająca człowieka od wewnątrz (Eco, Locke).
Reżyser wyjaśnia, że jeden z tajemniczych potworów był widoczny przez telewidzów w każdym odcinku serialu.
Jeżeli dołączą i nowi bohaterowie to i niestety umrą kolejni.

To tyle z Lostu, mam nadzieję, że znajdę więcej ;)

freepick

Jesli ktos chcialby wiedziec co to za piosenka w bunkrze w 2 sezonie odc. 1 to przosze bardzo Mama Cass Elliot - Make Your Own Kind Of Music