Dzisiaj rano sprawdziłam sobie program telewizyjny....i co sie okazało ?? ... że dziś o 20:00 na TV4 ma być właśnie "Archiwum X" !! nie wiadomo tylko jaki odcinek...najprawdopodobniej TV4 zaczyna wakacyjną emisję ( jak to już kiedyś bywało) od samego początku i będzie to PILOT :] niby dobrze...ale jednak mnie to troche nie pasuje :/ otóż z tego co pamiętam to jakoś w zeszłym roku...chyba też w wakacje leciało na TV4 "Archiwum X" sezon....bodajże 5...liczyłam na to że skoro emisja tego serialu jest wznowiona także i w tym roku to TV4 pociągnie dalej...i pokażą sezon 6...ale niestety wygląda na to że telewizja ma zamiar powrócić do punktu wyjścia :/

GaRi

nie no...poszedł wałek jakiś w TV4...i zamiast "Archiwum X" wyemitowany został "V.I.P." z cycatą Pamelką :/ za wprowadzenie w błąd przepraszam...ale na usprawiedliwienie się powiem że ja z kolei w błąd zostałam wprowadzona przez 2 programy telewizyjne :/

GaRi

No właśnie a Ja się podnieciłem tym że będzie emitowany znów serial "Z Archiwum X", a tu "V.I.P." :/ Ogólnie ten drugi serial nie jest tragiczny bo zdarzają się fajne odcinki, no ale wolałbym o wiele bardziej "Z Archiwum X".