użytkownik usunięty

Dziś o 22.10 na TVN7 "Pieskie popołudnie" Lumeta. O 20.00 na ALE KINO! "Kochankowie Marii" Konczałowskiego. I o 22.00 "Niespotykane męstwo" - dla miłośników szmir na (oczywiście! A gdzież by indziej!) POLSACIE!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Nie mam TVN7, ani ALE KINO!, więc zostaje mi tylko "Niespotykane męstwo".
Chyba, że ktoś mnie zaprosi na seans do domu.

użytkownik usunięty

Współczuję... chyba. Ale jeśli chcesz obejrzeć Hackman'a w swojej najgorszej roli, to masz dziś okazję. Lubię go nawet, ale w "Niespotykanym..." wspiął się na szczyty... czegośtam. Tak myślę.

użytkownik usunięty

Zapraszam więc. Przynieś paluszki. Sezamowe, najlepiej.

użytkownik usunięty

Niestety mi na TVN siedem od kilku dni dźwięk idzie nie równo z obrazem (dźwięk jest o około sekundę do przodu)i komfort oglądania nie stoi na wysokim poziomie. :P Już się obawiam czy nie obrzydzi mi to seansu Pieskiego Popołudnia. Nie wiem czy to wina mojej kablówki czy czegoś innego. Proszę napiszcie jeśli ktoś ma ten sam problem.

no pięknie. zapomniałam o 'kochankach marii', a czekałam na ten film z niecierpliwością od zeszłego tygodnia :(

użytkownik usunięty
ottak

Z braku innych filmów (a spać mi się też jakoś nie chciało) obejrzałem wczoraj draculę "odrodzenie" i muszę przyznać, że to chyba najgorszy fekał, jaki zdarzyło mi się zobaczyć w przeciągu ostatnich sześciu miesięcy.