Chciałabym coś w stylu dr House, niestety obejrzałam już wszystkie sezony po kilka
razy.Chciała bym obejrzeć serial z podobnym bohaterem do dr House. Jeśli znacie
ciekawy,w którym bohater zmaga się z jakimiś problemami np.chorobami,narkotykami...
Proszę podać,dziękuję :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
chojnosia

Może Monk (charakterologicznie niepodobny, ale też z problemami)? Albo Sherlock w wersji BBC, w końcu House był wzorowany na Holmesie...

jenkin

może coś jak NCIS, tak jak agent Gibbs ;) słyszałam że Dexter jest fajny,albo Mentalista ale czy bohater jest jakiś fascynujący,ciekawy ?? Może wiesz coś na ten temat ? ;)

chojnosia

Który ma swoje zasady,jest może trochę "wredny " . (Nie dało się edytować, sorry) Szukam, takiego serialu już długo,niestety trafiam na takie,które nie są po prostu dla mnie ciekawe,nudne :( Dlatego chciała bym się was spytać, może oglądacie,albo znacie coś takiego ? :)

chojnosia

A może spróbujesz "Lie to me"? Zaraz, jak to po polsku szło... Wiem. Magia kłamstwa.

chojnosia

Elementary i jak wspomniałaś Dexter (widziałem jeden sezon,ale zdecydowanie ma problemy) :D

użytkownik usunięty
chojnosia

polecałbym http://www.filmweb.pl/serial/Jak+pan+mo%C5%BCe%2C+panie+doktorze-1998-94441 na youtube oglądałem swego czasu (choć oczywiście za pierwszym razem w telewizji.