Widzieliście czym uracza nas HBO! dzisiaj na HBO i HBO2 leci Bitwa Warszawska na dwóch kanałach o tej samej godzinie! który i tak już powtarzali ze 30 razy! To są chyba jakieś jaja za HBO płaci się 30zł mies. i nic nie można obejrzeć! Zwykły pospolity chłam się z tego zrobił!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kalewra

Powtarzają po 30 razy, bo nie jest to kanał przed którym siedzisz cały dzień. Po prostu nie każdy ma czas obejrzeć film o danej godzinie, stąd tyle powtórek by każdy mógł znaleźć odpowiednią dla siebie porę. Tak samo robią inne kanały. I ma to sens, bo jednak większość ludzi pracuje/ uczy się i nie siedzi przed TV 24 h na dobę. Takie coś jest dobre i denerwujące jest, że inne stacje czegoś takiego nie robią (zazwyczaj przegapisz raz, już nie obejrzysz, bo nie ma żadnej powtórki).

MistrzSeller

Ja pracuje od 8 do 17 a w zasadzie to od 7 do 17:30 uroki własnej firmy w dób. Krócej w niedziele wolne a i tak same powtórki widzę na hbo. Ale dziś to juz przegieli żeby puścić 1 ten sam film na swoich 2 kanałach i o tej samej porze!!

MistrzSeller

I tu się z tobą zgodzę. No ja np. obejrzałem dzisiaj po raz pierwszy, bo od niedawna mam dekoder (więc takie powtarzanie ma sens). Aczkolwiek i tak muszę wymienić ten mój SD na HD, bo przynajmniej część kanałów oglądałbym sobie w lepszej jakości.