hmmm... już od dłuższego czasu próbuję sobie przypomnieć, w jakim serialu była ta piosenka... I need a hero - Bonie Tyler!!!
Czy ktoś mógłby mi to uświadomić??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
filip_pokrzywniak

Serial leciał na TVP 1 swego czasu i jeśli mnie pamięc nie myli to nazywał się "Niebezpieczne ujęcia"
Pozdroofka:):):)

Highlander_Pinokio

No właśnie to był ten serial.Lubiłam go.Był tak fajnie patetyczny-modelki,pościgi,a ta piosenka bardzo mi się podoba.

Marisa

Aktor grający w filmie jedną z ról zmarł na planie filmowym tego serialu. Strzelił sobie w głowę z pistoletu, który był naładowany ślepymi nabojami. :(

HE_MAN

sprostowanie-....który mniał być naładowany ślepymi nabojami...niestety nie był..

kasia_b_27

Był naładowany ślepymi nabojami. Gość przyłożył sobie pistolet blisko skroni i gazy, które uciekają z lufy podczas wystrzału roztrzaskały mu czaszkę.
PS
nie ma to jak odpisać komuś po 7 latach i jeszcze gość nie logował się od roku.

gagarin77

oj tam,oj tam :)

kasia_b_27

Kurcze mi się ta piosenka kojarzy z innym serialem.

Był taki serial o takiej dziewczynie co niesłusznie trafia do więzienia (ktoś ją wrabia, jakiś zły mąż czy kochanek). Oczywiście źle ją traktują w tym więzieniu, w końcu planuje ucieczkę. Równocześnie (nie wiem na jakiej zasadzie) gdzieś tam dorabia, opiekuje się jakąś dziewczyną czy coś, tak czy siak pamiętam scenę jak ratuje jakieś dziecko w rzecz, przez co nie udaje jej się ta ucieczka, ale dzięki chwalebnej postawie wychodzi z więzienia za dobre sprawowanie. Potem się mści na tym co ją wpakował.
No i bij zabij, wydaje mi się, że ta piosenka jest w czołówce, jakby ktoś kojarzył film, to niech się odezwie :)

ab86

http://www.filmweb.pl/serial/Je%C5%9Bli+nadejdzie+jutro-1986-110938

ab86

mam nadzieję że pomogłam :)

kasia_b_27

no dzięki, w młodości jakoś mi się bardziej ciągnął. :)

ab86

proszę bardzo. ale nie kojarzę czy ta piosenka była w tym serialu