Zastanawia mnie jakie role mogą otrzymać aktorzy z "Lostów" i ilu z nich(a na pewno nie wszyscy)rozpoczną prawdziwą karierę filmową. Chodzi mi oczywiście o aktorów początkujących w tym fachu tak jak Evangeline Lilly(Kate) czy Cynthia Watros(Libby), a nie o starych wyjadaczy serialowych jak Terry O'Quinn(Lock),który grał min. w serialu "JAG" czy Maggie Grace(Shannon),która grała w "Roswell-w kręgu tajemnic".Jedni z aktorów już rozpoczęli karierę na wielkim ekranie tak jak Emilie de Ravin (Claire)("Wzgórza mają oczy") czy Maggie Grace(Shannon)("Mgła").Ciekawy jestem czy obsada z "Zagubionych" nie znudzi się fanom,gdy będą występować w wielu serialach czy też filmach.Zamieszczajcie tutaj spostrzeżenia na ten temat.Z góry dzięki:)

evangeline nie zawojuje kina__jest za slaba warsztatowo moim zd, jack moze cos zdziala, sawyer mozliwe ze tez++o ile nie skonczy jako model HEES BO PREDYSPOZYCJE MA METRO___PZDR TO JU

Grace nie grała w Roswell, tylko de Ravin.
Poza tym nikomu nie wróżę wielkiej kariery. Po tym serialu większości będą się kojarzyły z danymi postaciami, dlatego nikt nie będzie ich chciał w filmie. Na dodatek oni są już dość nachapani i większość po nakręceniu Losta zapewne za zawsze pożegna się z aktorstwem.

użytkownik usunięty
Sate

Danke shon za zwrócenie uwagi.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(za krótka wiadomość:))

Zpomniałeś, że Michael (nie znam imienia i nazwiska tego aktora) zagrał w Matrixsowej trylogii.

pzdr :)

użytkownik usunięty

nie wspominałem o wszystkich, bo zadługa wiadomość by była(nie chciało mi sie pisać). Dla uzupełnienia to jeszcze Charli grał we 'Władcy pierścieni ' hobbita,ale nie wiem którego:)