Witam. Pilnie poszukuję tytułu programy, który leciał w tamtym roku (wakacje -
lipiec/sierpień) na kanale Investigation Discovery i opowiadał o pewnym mężczyźnie
mordercy, który z tego co pamiętam nazywał się John Spirko, co do imienia nie jestem
pewien, ale na pewno miał na nazwisko Spirko. Dokument zaczynał się od pewnej kobiety,
która pracowała na poczcie i została zamordowana (dalej nie pamiętam). Bardzo proszę o
pomoc, a najlepiej jakby ktoś jeszcze miał link do obejrzenia tego dokumenty.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Note

Skazany nazywał się John George SPIRKO Jr. Leciało to dziś, serial się nazywa "Szokująca Prawda", tutaj masz opis:
Zostaje porwana Betty Mottinger - naczelniczka poczty. Po odnalezieniu jej ciała między zabójcą kobiety a inspektorem pocztowym zaczyna się niebezpieczne gra.
Co prawda nie znalazłam tego filmu dokumentalnego na internecie ale mam nadzieje że pomogłam.

Bajbuska

Tak, dokładnie to. Dzięki! Może jakoś natrafię na ten dokument, bo z tego co wiem to na ID lecą powtórki nawet z tamtego roku i dzięki tytułowi programu będę polował na taką powtórkę :).

Note

Tak się składa, że dzisiaj o godzinie 10.00 na ID leciał właśnie program "Szokująca prawda" i leciał właśnie dokument o Johnie Spirko :).

http://weeb.tv/channel/id