Hej!
Szukam jakiegoś ciekawego serialu, najlepiej dramatu, dramatu obyczajowego, dramato-thrillera/kriminalistycznego/policyjnego, komedio-dramatu, prawniczego(ale nie romansidła). Nie będę wymieniał wszystkich seriali jakie widziałem, bo pewnie coś bym przeoczył, a sporo ich było.

Generalnie pooglądałbym coś w stylu Shameless US, The Office US, Trailer Park Boys(kocham ten serial, szczególnie z polskim dubingiem), Skins UK, Mis Fits, Peaky Blinders, Generation Kill, The Killing, Damages, The Shield/Wire(dwa świetne seriale), Fargo, Orange is new Black, Sons of Anarchy, Gotowe na Wszystko, HOMELAND(genialny serial!), Detektyw Monk, Lie to me, Rzym, Zakazane Imperium, Stargate(pierwsza seria),

Byłbym zainteresowany w serialach podobnych do tych wymienionych powyżej, naturalnie nie sa to wszystkie seriale jakie widziałem, piszcie propozycje. Interesują mnie głównie seriale kompletne, niebanalne/"nie nastolatkowe" z ciekawymi i realistycznymi postaciami(dlatego interesują mnie dramaty).

Z braku laku oglądam teraz Mad Mena, całkiem fajne, oglądałem też Suits do pewnego momentu, ale to bajka dla nastolatek z głupią/absurdalną fabułą i "pięknisiami".

Więc niech mi ktoś coś doradzi;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
perfecto

Spróbuj może Banshee, całkiem przyzwoity obrazek ;) Zgaduję, że widziałeś, ale jako że nie wymieniłeś to polecam True Detective - genialny! Jak lubisz też lekką akcję, bez czepiania się o jakieś drobiazgi, to można się rozerwać przy Graceland ;) I na koniec jeden z lepszych seriali jakie widziałem - Person of Interest, jak nie widziałeś to z góry mówię, że z sezonu na sezon jest coraz lepiej. Pozdrawiam

perfecto

Może Wikingowie by ci się spodobali

Helmo

Nie znam się aż tak na serialach, ale polecić coś mogę. Np. Wallander z K. Branaghem, a może coś starszego jak MASH z A. Aldą. Jak oglądałeś Stargate, to polecam SGU i Battlestar Galacticę. O i The Smoke - 8 odcinków i więcej nie będzie, bo zdaje się dla stacji SKY był za drogi. Świetny jest też Upadek z G. Anderson, na razie był jeden sezon/3 odcinki.