Witam szukam jakiegoś ciekawego i wciągającego serialu. Właśnie skonczyłem Housa i spartakusa Czekam na nową Gre o Tron , oglądam na bieżąco Vikingów , the walking dead , nastoletniego wilkołaka. Teraz mam duzo wolnego czasu więc chciałbym zacząć jakiś nowy serial oglądać i prosze o porade co warto obejrzeć
Polecam Supernatural, Dextera może Arrow. Ta tematyka powinna Ci odpowiadać. Osobiście oglądam te seriale i jestem bardzo zadowolona. Jestem również fanką Gry o Tron i Teen Wolfa. :)
Battlestar Galactica (2003 i 2004)- zamysł nieco podobny jak w Grze o Tron. Niby fantastyka, ale bardziej skupia się na relacjach miedzy postaciami, wątkach politycznych.
Sherlock- podobne do House'a
Castle- podobne do House'a
Magia kłamstw- podobne do House'a
Rzym- podobne do gry o tron
Rodzina Biorgów- jw.
Dynastia Tudorów- jw.
Dexter
Pamietniki wampirów
Supernatural
Arrow
Z innych:
-Doktor Who
-Firefly
oglądamy to samo :D
proponuję Beauty and the beast :) podobne do teen wolfa ale lepsze :D, w tej samej tematyce lost girl (ale później robi się słabe) i na koniec the secret circle oraz grimm
z innej beczki polecam zemstę, justified, suits a dla dobrego humoru boston legal
being human też oglądałam, ale nie US (znośne)
jeżeli chodzi o amerykańskie południe kontra nowy jork (czytaj duuużo śmiechu) to hart of dixie ;D
arrow też może być, chociaż ja to oglądam głównie ze względów na ładne widoki pięknej wyspy i... okolic ;)