Jestem maniaczką seriali .
Moje ulubione to : Zagubieni , Pamiętniki wampirów, Przyjaciele, Gotowe na wszystko, Skins .
Poza tymi oglądałam jeszcze : 90210, Skazany na śmierć, Czarodziejki, BH 90210 .
Na podstawie powyższych seriali jak sądzicie? Jaki mi się może podobać jeszcze?
Bo już nie wiem jaki mam oglądać..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
anooniim

Sex w wielkim mieście, Jak poznałem waszą matkę, Chirurdzy...
Może nawet Plotkara, The walking dead, New Girl, Dwie spłukane dziewczyny, Pogoda na miłość, Inna, Supernatural...

anooniim

Powinno przypaść ci do gustu One Tree Hill, The O.C, Tajemnice Smalville, Kyle XY, Tajemny Krąg, Słodkie Kłamstewka

anooniim

Glee, Teoria Wielkiego Podrywu, Hot in Cleveland, Przyjaciele, Udręki młodego Bergera

anooniim

Co ludzie powiedzą, Joan z Arkadii , Weronika Mars

anooniim

Ja oglądam Chirurgów,Pamiętniki wampirów również ale z racji na wakacyjną przerwę nadrabiam inne seriale. Dawniej oglądałam Czystą krew i właśnie teraz na bieżąco oglądam 5 sezon. Oprócz tego polecam Grę o tron i może Terranove jednak jak widać nawet po samych nazwach tematyka tych seriali się różni. Zależy kto jakie klimaty lubi. Pamiętniki i Czystą krew oglądam ze wzgl na sentyment do wampirów. Terranova też zapowiadała się fajnie ale była bardzo zbliżona do Zagubionych,jestem trochę zawiedziona bo prawdopodobnie następny sezon nie powstanie. Z kolei Gra o tron hmm...skusiłam się na nią ze wzgl na pochlebne opinie,raczej nie jest to typ który mnie zachwyca ale jak dla mnie może być,tylko zależy też czy lubisz bitwy i seks bo w tym serialu tego nie brakuje:) Mam wrażenie że prawie każda aktorka grająca tam ważną rolę musi się rozebrać (oprócz lady Stark) :)
Także możesz spróbować. Chyba za bardzo się rozpisałam,pozdrawiam :)

anooniim

Proponuję "Dwóch i pół".

anooniim

Misfits, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Veronica Mars, Haven też może Ci się spodobać ;)

anooniim

Pretty Little Liars. Plotkara :)

youngforever

tak, pretty little liars (słodkie kłamstewka) zdecydowanie

anooniim

Jeśli chodzi o seriale to mamy trochę podobny gust. Może spodobają Ci się Supernatural, Chuck, Zaklinaczka duchów. Więcej tytułów nie przychodzi mi do głowy.