Szukam jakiegoś nowego serialu, widziałem i podobają mi się:
Dexter - mój best series ever ;)
Breaking Bad
Californication
White Collar
Suits
House
Prison Break
Lost
Możecie coś polecić ?
Synowie Anarchii , sprawdź , jest dobry
Sherlock - Też dobry i fajny myślę że jak oglądałeś White Collar to Sherlock też ci się spodoba .
OZ- więzienne sprawy , nie jest zły
Breaking King- Serial twórców Prison Break . Nie jest zły
Myślę że coś z moich propozycji przypadnie tobie do gustu :)
Hmm, może spodoba Ci się Orange is the New Black? Akcja w żeńskim więzieniu, dramat z domieszką komedii, na dodatek są flashbacki jak w Lostach. Niedawno zrobiłam zestawienie krótkich seriali (tzn. mających do tej pory mało odcinków, które warto obejrzeć) - może znajdziesz tutaj coś dla siebie: http://www.film.gildia.pl/publicystyka/krotkie-seriale-na-coraz-krotsze-wakacje
Dexter też był moim ulubionym serialem, ale niestety ostatni sezon ma znaczy spadek jakości. Te pomysły scenarzystów... Całe szczęście, wspomniane Orange is the New Black zajmie jego miejsce wśród moich ulubionych seriali:)
Właśnie skończyłam oglądać The Walking Dead... i nie wiem co mam teraz zrobić ze swoim życiem :/ ;) ten serial tak mnie wciągnął, że nawet nie wiem kiedy dotarłam do ostatniego odcinka. Teraz szukam czegoś podobnego. Lubie seriale z odrobiną fantazji, bo szarą rzeczywistość mam na co dzień. Co proponujecie?
Dodałabym jeszcze do tego zestawienia serial pt Wilfred (można go obejrzeć np na Eska TV ). Jest to typowo stacja muzyczna ale puszczają tam też ciekawe seriale.
Tytułowy Wilfred przez wszystkich dookoła widziany jest jako pies. Jedynie Ryan (Elijah Wood znany np z Władcy Pierścieni) widzi go jako kolesia przebranego za psa. Jest on bezpośredni i szczery do bólu co powoduje wiele śmiesznych sytuacji.
Wymienię seriale które mi przypadły do gustu ;] Może ktoś znajdzie coś dla siebie.
1. Dr House (Chyba nie muszę nic pisać ;p)
2. Przyjaciele (Bardzo dobry serial komediowy)
3. Chirurdzy (Tutaj można dużo pisac, serial nie dla każdego)
4. True Blood (Gdyby nie Anna Paquin byłby lepszy)
5. Chicago Fire (Początkowo zaczęłam oglądać z powodu aktora z Dr House, jednak serial okazał się naprawde dobry)
6. The Walking Dead (Lubię zombie ;p)
7. Pamiętniki Wampirów (Lubię wampiry ;p)
8. Detektyw Monk (Jestem równie pedantyczna jak Monk)
9. On, ona i dzieciaki (dobra komedia familijna)
Jest jeszcze dużo seriali które oglądałam/oglądam, te jednak są najlepsze ;]