Hej! Może znacie tytuł filmu, który leciał okoł pół roku temu na TVN7 lub TV4 (nie pamiętam dokładnie). Opowiadał o dwóch braciach. Dziewczyna jednego z nich była w ciąży z drugim, który potem zginął. Najważniejszym momentem filmu jest przedstawienie w jakims magazynie, hali produkcyjnej czy czymś podobnym. Brat to zorganizował a tańczyli młodzi ludzie. Mieli buty podszyte metalowymi płytkami i tańczyli, grali na łańcuchach, jakiś metalowych rurach i takich fabrycznych rzeczach. Koncert zorganizowali chyba dla pracowników fabryki. Był to bardzo szybki i niezwykły taniec. Może być nawet nazwisko jakiegoś aktora z tego filmu to już sama dalej znajde :)
Pamietam ze cos takiego lecialo, nawet mi sie podobalo, ale co to bylo? Popytam, pomysle, moze mi sie cos przypomni. Tam gral taki przystojniak... Moment... Mam!!!!!!! Ten film to produkcja australijska pod tytulem Faceci w butach (Bootmen) - scena finalowa w fabryce, kiedy odstawiaja show stepowania naprawde zapiera dech w piersiach. Sprawdz w Portalu. Pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc:)