Ostatnio naszła mnie chęć by obejrzeć jakiś serial , ogólnie oglądam ich sporo , teraz chciałbym
wciągnąć się w kolejny tylko jest jeden problem , nie znam odpowiedniego serialu , i tu pytanie do
was jaki serial mi polecacie ?
Ogólnie podobają mi się seriale akcji , typu Sons of Anarchy , Prison Break , Dexter , Breaking
Bad , Sherlock .
Znacie jakis ciekawy , piszcie .
:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Matek2

http://www.filmweb.pl/serial/Technicy-magicy-2006-318471

Komedia. Ale jaka! Jeden z najlepszych seriali ever, na pewno czołówka komediowych. Szkoda, że tak mało znany. Wszystkie sezony są na torrentach, napisy polskie też, więc ściągaj! :))))

użytkownik usunięty
Promyczkowa_fw

Oo tak! Zdecydowanie najlepszy serial komediowy jaki dotychczas oglądałam. I jeszcze ten brytyjski humor - uwielbiam.

Matek2

Jeśli jeszcze nie oglądałeś to gorąco polecam Gra o Tron. Na prawdę dobrze zrobiona rzecz.

użytkownik usunięty
Matek2

Gra o tron, Shameless, Orphan Black, Suits, The Big Bang Theory.

Matek2

dużo jest dobrych seriali, bezapelacyjnie najlepszą opcja do polecenia jest The Office US - prawdopodobnie najwibitniejszy serial komediowy jaki kiedykolwiek powstał, raczej mało znany w Polsce (mnie wciągnał niesamowicie, przez 10 minut jest więcej dobrego humoru niż w 2-3 komediach, nigdy nie płakałem ze śmiechu więcej razy niż przy tym serialu). Widzę, że masz podobne upodobania jak ja (widziałem wszystkie seriale jaki Ci się podobają), z seriali "akcji" polecam Homeland, Person of Interest, lecz jeszcze bardziej poleciłbym Tobie jeśli nie widziałeś: Suits , Czarne lustro czy House of cards

Polsyn24

Nieprawda. Zależy dla kogo. Jak ktoś lubi procedurale, albo badziewie dla nastolatków albo seriale typu seks, krew i polityka to i owszem jest dużo.
Jak ktoś nie lubi żadnego z powyższych to dla niego nie ma dużej ilości dobrych seriali.

Matek2

Farscape, Herosi, 4400,