DZIWNE ŻE KRĘGLICKA ODPADŁA DOBRZE JEJ SZŁO CORAZ LEPIEJ WRĘCZ.

katia_11

To był pierwszy Taniec z gwiazdami jaki widziałam i uważam, ze była kiepska. W jej tańcu nie było czuć ani seksu, ani pożadania. Jednak równie dobrze mogła odpaść ta dziewczyna, która gra w M jak miłość. Kręglica miała chociaż ładną kreację.

Williama

TU SIĘ ZGADZAM JEJ OSTATNI WYSTEP BYŁ KIEPSKI ALE POPRZEDNI NIE.W TYM CHYBA ODPADNIE DANCEWICZ.

katia_11

Kubuś puchatek ;-)

Sweet_Escape

NO CO TY KUBUŚ TO JEST NAJLEPSZY MÓJ FAWORYT NO MOŻE WYPRZEDZI GO PROSIACZEK !!!

katia_11

Jasne odpadnie kubuś puchatek ;)
Jak odpadła Aneta Kręglicka to ja już nie oglądam Tańca z Gwiazdami.
Co mam ulubioną parę to zawsze musi moja odpaść.
Wolę drugą edycję bo Kuba trzymał się najdłużej.
POzdro :)

Aludra

nie oglądam tego szajsu :] pozdrawiam :)

katia_11

taniec z łajzami.

Rory_OBrien

"taniec" z "gwiazdami"

żadne z nich gwiazdy, a i tańcem to nazwać nie można
dlatego w tej nazwie prawdziwe jest tylko z

Arcycersjanin

W takim razie zwycięzcą tego programu zostanie "z".
:)

użytkownik usunięty
Arcycersjanin

dobrze powiedziane, podpisuję się pod tą opinią.

Rory_OBrien

dobre określenie

katia_11

Według mnie powinna odpaść R.Danckiewicz. Strasznie się ździwiłam jak przegrała A.Kręglicka,bo uważam ,że taniec Renaty tydzień temu był jakąś pomyłką. Jednak najlepiej by było gdyby Kwaśniewska odpadła. W ogóle nie wiem po co oni ją tam wzięli?! Po pierwsze straszny z niej drewniak-zero ruchu biodrami, ramionami itp. I wkurza mnie, że jako córka byłego prezydenta jest wywyższana i dostała za swojego partnera Rafała Maseraka, który w poprzedniej edycji zajał 2 miejsce. Po za tym co z niej za gwiazda?! Pewnie wzięli ją tylko dlatego, żeby program stał się bardziej popularny.

Jak dla mnie to w finale powinni być Jabłyczyńska i Mroczek [ewentualnie Rozmus, który mimo swojego wieku rusza się całkiem dobrze]

pzdr.

natali_3

dancewicz do domu!!!!!!!!!!
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=71792 [s9.bitefight.pl/c.php?u...]

paulina315

Moim zdaniem powinna odpaść Dancewicz lub Kwaśniewska.
Choć z drugiej strony szkoda by było bo obie trafiły na świetnych partnerów,którzy według mnie powiini być jak najdłużej w programie.
Nie lubię Koroniewskiej.Drażni mnie.
Do finału typuję Mroczka i Jabłczyńską. Z tym,że Jabłczyńska ma wygrać.

natali_3

W PEŁNI POPIERAM Z KWAŚNIEWSKĄ JA W TEJ CHWILI P

katia_11

W KONCU W TANCU TRZEBA MIEC PROCZ POCZUCIA TYTMU TO COS CO PRZYKUWA UWAGE LEKKOSC ZGRABNOSC WDZIEK TEGO OLA NIE MA!!!

katia_11

a kto ma?

natali_3

Dobrze to ujelas;)
Moim zdaniem powinna odpsac Kwasniewska i Dancewicz.

katia_11

Teraz opadnie albo Koroniewska, albo Jabłczyńska....Obydwie robią za wielkie gwiazdy, ale jakoś im nie wychodzi. A wczoraj Jabłczyńska odwaliła z tym swoim partnerem coś okropnego. Nie do rymu, nie do taktu :].

sandrula

Prawde mówiąc... gówno mnie to obchodzi:)

sandrula

zastanawia mnie jedno w waszych wypowiedziach...czy kiedykolwiek chodziliście na kurs tańca, i tak naprawdę tańczyliście...bo oceniacie czasami nie tak jak mi się wydaje...oni ćwiczą po 10h dzienni i to jest prawdą...pytałam moja instruktorkę..to jest naprawdę wysiłek ogromny ja zaczelam kurs, po 1h...jest się strasznie zmęczonym a co dopiero po kilku...nie każdy czuje rytm to fakt..Ola nie jest rewelacyjna..ale któż jest...tego trzeba się uczyć latami a nie w 7 dni..tam panuja strasznie twarde reguły..nie wolno nawet kroczka nieodpowiedniego zrobić...wg. mnie i tak wszyscy świetnie się spisują na tym etapie...
pozdrawiam wszystkich miłośników tańca!!!

aanka

Tak chodziłam na kurs tańca, zarówno towarzyskiego jak i dyskotekowego i wiem co to znaczy duży wysiłek fizyczny. Masz może i racje ale ja nie rozumiem po co oni brali tam Kwaśniewską, skoro żadna z niej gwiazda. Po za tym to też fakt, że nie każdy ma poczucie rytmu, ale w takim razie czemu odpadła A.Kręglicka, a nie R.Danckiewicz, która szczególnie go nie ma.
Zresztą i tak odpadają ci co są mniej popularni itp. więc nie ma się co przejmować.

pzdr.

natali_3

Dancewicz odpadła więc luz...a Kwaśniewską wzieli bo chcieli narobić szumu..żeby cała Polska teraz sie ekscytowała; po co ją wzieli a nie kogo innego..ot tak poprostu...

katia_11

Moim zdaniem teraz odpanie J. Koroniewska. Wydaje mi się, że tańczy najgorzej z tych, co zostali. Zresztą chyba cieszy się też najmniejszą popularnością... a to przecież też się liczy. W każdym bądź razie podoba mi się jak tańczy Mroczek, tylko że trochę już mi się przejadł ten wielki szum wokół gwiazd M jak Miłość...

Miss_Fantasia

Ojciec Dyrektor ;-)

katia_11

moim zdaniem powinna odpaść skrzynecka i urbański :)

Marchewa_3

zgadzam się z marchewą12

Aludra

chcialabym zeby odpadla kwasniewska, ale szkoda mi rafala:P

a jestem za mroczkiem i aneta(bardzo fajnia dziewczyna):)