DZIWNE ŻE KRĘGLICKA ODPADŁA DOBRZE JEJ SZŁO CORAZ LEPIEJ WRĘCZ.
To był pierwszy Taniec z gwiazdami jaki widziałam i uważam, ze była kiepska. W jej tańcu nie było czuć ani seksu, ani pożadania. Jednak równie dobrze mogła odpaść ta dziewczyna, która gra w M jak miłość. Kręglica miała chociaż ładną kreację.
Jasne odpadnie kubuś puchatek ;)
Jak odpadła Aneta Kręglicka to ja już nie oglądam Tańca z Gwiazdami.
Co mam ulubioną parę to zawsze musi moja odpaść.
Wolę drugą edycję bo Kuba trzymał się najdłużej.
POzdro :)
"taniec" z "gwiazdami"
żadne z nich gwiazdy, a i tańcem to nazwać nie można
dlatego w tej nazwie prawdziwe jest tylko z
Według mnie powinna odpaść R.Danckiewicz. Strasznie się ździwiłam jak przegrała A.Kręglicka,bo uważam ,że taniec Renaty tydzień temu był jakąś pomyłką. Jednak najlepiej by było gdyby Kwaśniewska odpadła. W ogóle nie wiem po co oni ją tam wzięli?! Po pierwsze straszny z niej drewniak-zero ruchu biodrami, ramionami itp. I wkurza mnie, że jako córka byłego prezydenta jest wywyższana i dostała za swojego partnera Rafała Maseraka, który w poprzedniej edycji zajał 2 miejsce. Po za tym co z niej za gwiazda?! Pewnie wzięli ją tylko dlatego, żeby program stał się bardziej popularny.
Jak dla mnie to w finale powinni być Jabłyczyńska i Mroczek [ewentualnie Rozmus, który mimo swojego wieku rusza się całkiem dobrze]
pzdr.
Moim zdaniem powinna odpaść Dancewicz lub Kwaśniewska.
Choć z drugiej strony szkoda by było bo obie trafiły na świetnych partnerów,którzy według mnie powiini być jak najdłużej w programie.
Nie lubię Koroniewskiej.Drażni mnie.
Do finału typuję Mroczka i Jabłczyńską. Z tym,że Jabłczyńska ma wygrać.
W KONCU W TANCU TRZEBA MIEC PROCZ POCZUCIA TYTMU TO COS CO PRZYKUWA UWAGE LEKKOSC ZGRABNOSC WDZIEK TEGO OLA NIE MA!!!
Teraz opadnie albo Koroniewska, albo Jabłczyńska....Obydwie robią za wielkie gwiazdy, ale jakoś im nie wychodzi. A wczoraj Jabłczyńska odwaliła z tym swoim partnerem coś okropnego. Nie do rymu, nie do taktu :].
zastanawia mnie jedno w waszych wypowiedziach...czy kiedykolwiek chodziliście na kurs tańca, i tak naprawdę tańczyliście...bo oceniacie czasami nie tak jak mi się wydaje...oni ćwiczą po 10h dzienni i to jest prawdą...pytałam moja instruktorkę..to jest naprawdę wysiłek ogromny ja zaczelam kurs, po 1h...jest się strasznie zmęczonym a co dopiero po kilku...nie każdy czuje rytm to fakt..Ola nie jest rewelacyjna..ale któż jest...tego trzeba się uczyć latami a nie w 7 dni..tam panuja strasznie twarde reguły..nie wolno nawet kroczka nieodpowiedniego zrobić...wg. mnie i tak wszyscy świetnie się spisują na tym etapie...
pozdrawiam wszystkich miłośników tańca!!!
Tak chodziłam na kurs tańca, zarówno towarzyskiego jak i dyskotekowego i wiem co to znaczy duży wysiłek fizyczny. Masz może i racje ale ja nie rozumiem po co oni brali tam Kwaśniewską, skoro żadna z niej gwiazda. Po za tym to też fakt, że nie każdy ma poczucie rytmu, ale w takim razie czemu odpadła A.Kręglicka, a nie R.Danckiewicz, która szczególnie go nie ma.
Zresztą i tak odpadają ci co są mniej popularni itp. więc nie ma się co przejmować.
pzdr.
Dancewicz odpadła więc luz...a Kwaśniewską wzieli bo chcieli narobić szumu..żeby cała Polska teraz sie ekscytowała; po co ją wzieli a nie kogo innego..ot tak poprostu...
Moim zdaniem teraz odpanie J. Koroniewska. Wydaje mi się, że tańczy najgorzej z tych, co zostali. Zresztą chyba cieszy się też najmniejszą popularnością... a to przecież też się liczy. W każdym bądź razie podoba mi się jak tańczy Mroczek, tylko że trochę już mi się przejadł ten wielki szum wokół gwiazd M jak Miłość...