Piszcie tu jakie kreskówki były kilka-kilkanaście lat temu emitowane na polsacie. Emitowane były ok. godziny 15.00. Były to kreskówki mojego dzieciństwa :) (i pewnie wielu z Was też)
Ja pamiętam:
Transformers, Batman TAS, Nowe przygody Batmana, Batman Przyszłości, Pokemon, Yu-Gi-Oh!
Było ich wiele, wiele więcej!
O właśnie Beyblade! Pamiętałem o tej kreskówce, ale za nic nie przypomniałbym sobie tytułu! Pamiętne czasy, gdy z kolegami urządzało się turnieje na "spinery" z chipsów :P
A wie może ktoś, jak nazywa się kreskówka, która emitowana była na polsacie jakieś 12 lat temu na zmianę z Batmanem. Opowiadała ona o jakiejś złodziejce dzieł sztuki i o chyłopaku i dziewczynie, którzy jej w tym przeszkadzali.(czy jakoś tak)
Ja pamiętam jeszcze Godzille, Robocopa i jeszcze jeden tytuł, którego nie mogę sobie przypomnieć, ale pamiętam z tej bajki dinozaura w czapce i jakąś laskę z mechaniczną ręką ;D
Wow! Dzięki, nie zapamiętałem tytułowego dinozaura w ogóle :D Dzięki tobie mogę odbyć małą podróż do przeszłości ;)
Pamietam bajke w ktorej byl rozowy kot w turbanie pod ktorym chowal 3 oko i mieszal ludzia w glowach to byla bajka anime ktos zna tytul ?