Która stacja telewizyjna emituje Wasze ulubione filmy? Chodzi mi o programy ogólnopolsko dostępne, jak i umieszczone na nadajnikach satelitarnych lub kablowych. Piszcie i pozdrowienia!

Totti

żadną!!!!:) gdybym miał ale kino!, to może zmieniłbym zdanie dla tej stacji, bo ponoć wartą uwagi jest. ewentualnie mogę zrobić wyjątek dla canalów+, tam bywają dobre filmy. może w tcm.. ale nie oglądałem właściwie nigdy. generalnie - telewizja niedobrą jest:)

mihal

aaa, no tak. jeszcze cartoon network lubiejem:):):):):):):):):):):)

mihal

To będzie tak:
Ale kino! i ogólnie TVP, choć w jej polityce nie popieram późnonocnych seansów...
Warta uwagi jest jeszcze EuropaEuropa, tym bardziej że mają teraz "Wieczór z Greenaway'em", ale niestety nie posiadam tego kanału.
A, zapomniałbym! Polsat! z ich niezmienną ofertą filmową i reklamami co 15 minut :)

Totti

na HBO leca fajne filmy, a ich seriale sa nie do przebicia ("Rodzina Soprano", "Sześć stóp pod ziemią", "Kompania Braci" itp.), czasem coś poleci na Canale, jednym, drugim, trzecim... no i nie moge zapomniec o kreskowkach na CARTOON NETWORK - sa super :P

Totti

ale kino! niema leprzej stacji telewizyjnej na świecie... jest to stacja którą ogląda sie z przyjemnością... repertuar zadowoli najbardziej wybrednego kinomana... pozdrawiam!!!

rzep

HBO jest beznadziejne. filmy godne obejrzenia prawie się tam nie pojawiają!

mihal

zgadzam się... chociaż zdarzają się wyjątki...

Totti

heh... Jak ktoś ma dobre stacje, to się może cieszyć. Ja mam tylko TVP1, TVP2, polsat, TVN, stację regionalną i pepików (naprawdę duży wybór:/), więc nie mam takich dylematów ogólnoegzystencjonalnych w stylu: co oglądać?

Je_ter

Zapomniałeś jeszcze o TV4. A tak szczerze mówiąc, to ja też mam tylko te kanały... :-)

Totti

najlepsza stacja tv ,hmmmmmmmmmm, upn : emituje star treka enterprise'a; scifi : sg1, angel, tripping the rift, farscape, i wiele innych. Te dwie sa podstawa, czasami cos z foxa obejrze ale zadziej abc tez ma swoje momenty.

Totti

TCM - bez jakis bzdur, rasowa stacja dla fanów klasycznego filmu