Która stacja telewizyjna emituje Wasze ulubione filmy? Chodzi mi o programy ogólnopolsko dostępne, jak i umieszczone na nadajnikach satelitarnych lub kablowych. Piszcie i pozdrowienia!
żadną!!!!:) gdybym miał ale kino!, to może zmieniłbym zdanie dla tej stacji, bo ponoć wartą uwagi jest. ewentualnie mogę zrobić wyjątek dla canalów+, tam bywają dobre filmy. może w tcm.. ale nie oglądałem właściwie nigdy. generalnie - telewizja niedobrą jest:)
To będzie tak:
Ale kino! i ogólnie TVP, choć w jej polityce nie popieram późnonocnych seansów...
Warta uwagi jest jeszcze EuropaEuropa, tym bardziej że mają teraz "Wieczór z Greenaway'em", ale niestety nie posiadam tego kanału.
A, zapomniałbym! Polsat! z ich niezmienną ofertą filmową i reklamami co 15 minut :)
na HBO leca fajne filmy, a ich seriale sa nie do przebicia ("Rodzina Soprano", "Sześć stóp pod ziemią", "Kompania Braci" itp.), czasem coś poleci na Canale, jednym, drugim, trzecim... no i nie moge zapomniec o kreskowkach na CARTOON NETWORK - sa super :P
ale kino! niema leprzej stacji telewizyjnej na świecie... jest to stacja którą ogląda sie z przyjemnością... repertuar zadowoli najbardziej wybrednego kinomana... pozdrawiam!!!
heh... Jak ktoś ma dobre stacje, to się może cieszyć. Ja mam tylko TVP1, TVP2, polsat, TVN, stację regionalną i pepików (naprawdę duży wybór:/), więc nie mam takich dylematów ogólnoegzystencjonalnych w stylu: co oglądać?
najlepsza stacja tv ,hmmmmmmmmmm, upn : emituje star treka enterprise'a; scifi : sg1, angel, tripping the rift, farscape, i wiele innych. Te dwie sa podstawa, czasami cos z foxa obejrze ale zadziej abc tez ma swoje momenty.