Co myślicie o trzecim sezonie lost?? ja ogladałam pierwszy odcinek i jestem zachwycona:):) Myślałam że ten serial bedzie sie robil coraz slabszy ale tak nie jest :):)
Niby gdzie i kiedy go widziałaś? :P
Ja jeszcze nic nie wiem o tym czy już był gdziekolwiek emitowany.
PozdroOo
Ekhem :) w powyższym poście chciałem zaznaczyć, że sobie ten serial załatwię po swojemu :D
Leia miała to samo chyba na myśli :P
PozdroOo
ja też chciałabym jakoś ściągnać 3 sezon.Bardzo jestem ciekawa co jest na drugiej wyspie a może jest ich wiecej ;) Zastanawiam się także co przedstawiała rzeżba.O ściagniecie poproszę brata. Mam nadzieje że sciągnie sezon 3 jeszcze w tym roku.
Pozdrowionka Willow
ogladałam tylko 1 serię i to tylko sporadycznie.. dla mnie to juz sie robi jak telenowela. zbyt dużo odcinków. nie lubie tasiemców
Nie no, to już jest mała przesada :D
Ale nikt mi nie poda żadnego argumentu, dlaczego nie można o tych rzeczach gadać :P
3 odcinek wieje nudą. Ale ciekawi mnie ten wątek deja-vu Hurleya, skąd do cholery Desmond wiedział co powie Locke? Może po implozji bunkra został medium czy coś w tym rodzaju ;-)
Oglądałam wszystkie 3 odcinki 3 seri Lost i tylko pierwsze 2 mi sie podobały..... 3 jakoś nie przypadł mi do gustu;],ale serialik i tak jest super:)
Ogladalam trailer do 3x05 i szczerze mowiac, obawiam sie najgorszego.. Mianowicie tego, ze tworcy poszli jednak na straszna latwizne i wszystkie zagadki wyjasnia w banalny sposob.. :( Obym sie mylila..
Nie bede tu pisac spoilerow, lecz zainteresowanych tym "kto/co" pojawi sie w "Zagubionych", odsylam do forum serialu - tutaj na Filmwebie... I do obejrzenia zwiastunu (w tej dluzszej wersji)...
http://www.filmweb.pl/topic/519890/SPOILER+++Kto+zgine+.html [www.filmweb.pl/topic/51...]
Podaje tez tu bezposrednio link do owego zwiastunu...
http://www.youtube.com/watch?v=NbJ6a1CSnD4 [www.youtube.com/watch?v...]
O 3 sezonie sądzę, zę jest fajny tylko jedna rzecz w nim jest beznadziejna, a mianowicie KATE ..
I niech nikt nie blokuje toego posta bo wszyscy się muszą dowiedzieć, ze Kate to tak naprawdę kobieta lekkich obyczajów :D. Żeby robić to bez zabezpieczenia :-o :D :/
No gdyby z jackiem to bym jej tak brzydko nie nazywałą, ale zrobiła TO z Sawyerem - bleh :|
Ja juz mam za sobą 6 odcinkow, tej 6 odcinkowej miniserii..niestety trzeba czekac do lutego na koleją seryjke :D Koicham sawyera :D
Na razie jestem po pierwszym odcinku i mam mieszane uczucia, mam nadzieję, że niedźwiedź się pojawi jeszcze... i to większy... nie chcę zdradzać innych szczegółów, ale czy nie warto poczekać aż się pojawi w TV polskiej?
Wtedy wszyscy by znali fragment III serii, a Wy tylko podsysacie innych do szybszego oglądania Lost'a ;]
6 odcinek był naprawdę świetny, nie wytrzymam do lutego w takiej niepewności ;( A 3 seria mi się bardzo podoba, podobnie jak 1 i 2. Lost wogóle rządzi :) Oby do lutego :)
Jak narazie oglądałam 3odcinki i już się nie mogę doczekać na następny;)
Jacka nie lubię, za to Sawyera uwielbiam:D 'Chodźmy biedroneczko' :P
Pzdr.
Mnie juz nic nie zdziwi.Widzialem 5 odcinkow trzeciego sezonu,ale najbardziej podobalo mi sie to ze sa w standarcie HDTV.A te ktore ogladalem byly nawet z dzwiekiem 5.1...miodzio.
Ja też oglądałam III część i myślę że jest świetna. Chociaż na pierwszym miejscu postawieni są tu "inni". Czy może wiecie, albo słyszeliście kim tak naprawdę oni są? Czy to naukowcy, czy zwykli ludzie którzy tu mieszkają. I jak to możliwe że kontaktują się ze światem zewnętrznym ? :P
A tak na marginesie moim idolem jest Said :) Pozdrowionka `
A dajcie spokój! III seria ucieła się w 6 odcinku i to w najlepszym momencie; gdy Jack kroił Benjamina (Henry Gills) i postawił ekipie ,,innych'' ultimatum. <LOL> Pojechali z tym.
Ja też juz widzialem pierwsze odcinki 3 serii i powiem wam jedno - SIE DZIEJE !!!!!!! bardzo mi sie podobal odc.3.1 normalnie pierwsze minuty serialu strasznie was zaskoczą - mnie normalnie z nóg zwalilo :)))))) potem tez jest nieżle .1 rada nie ogladajcie odcinka 6 przed lutym 2007 odcinek kończy się w samym środku akcjii i naprawde cięzko jest teraz czekac na ciąg dalzy :(((((((
Przed lutym?! To znaczy, ze 7 od. będzie dopiero w lutym?! Pogięło ich! Nie wytrzymam tyle!!!!!!!!!!!!!
W moim odczuciu trzecia seria wieje nudą;/ po prostu chyba traca powoli wyobraźnie twórcy tego serialu ...Takie banalne zaczynaja się robić odpowiedzi na te wszystkie wątki i powstają w ogóle nie wiem po co nowe(np.to z tą drugą wyspą-po jakie licho zrobili z jednej dwie )
I to wszystko traci na logice przez to :(
Ten serial juz z denka leci 'pod publiczke' ...
Ale będę oglądać dalej,z nadzieje że nowe odcinku przywrócą świetność temu in tak jednemu z najfajniejszych seriali TV (nie licząc 6nowych odcinków:/)
Nie wiem czy wiesz, ale tych wysp było więcej...
Dla mnie nie wydały się one banalne, a wielu odpowiedzi nie uzyskałem.
Tak więc, trzeba poczekać na te nowe.
zA DUZO TYCH NIEDOCIĄGNIĘĆ I POPIERAM TEGO NAD TOBĄ; ROBI SIE TO TROCHĘ NUDNE. I TAK JAK NAPOMINAŁAM; URWALI W CIEKAWYM MOMENCIE. TAK NIE MOZNA!!! LICZMY NA TO, ŻE CHAMSTWO NIE WEJDZIE IM W KREW:PPP
zA DUZO TYCH NIEDOCIĄGNIĘĆ I POPIERAM TEGO NAD TOBĄ; ROBI SIE TO TROCHĘ NUDNE. I TAK JAK NAPOMINAŁAM; URWALI W CIEKAWYM MOMENCIE. TAK NIE MOZNA!!! LICZMY NA TO, ŻE CHAMSTWO NIE WEJDZIE IM W KREW:PPP