Mam pytanie : jaki jest wasz ulubiony program w stacji MTV Polska? Od niedawna (może z pół roku) mam MTV i podoba mi się ta stacja. Muzyki to tu nie jest tak dużo, ale muzyki to se można posłuchać na Vivie albo innych takich. W MTV lubię to, że są tu fajne programy. Ja uwielbiam "From G's to Gents" (Od zpia do dżentelmena). Nagrałam tylko 3 odcinki, a powtórek już chyba nie ma. W Ameryce puszczają już 2 sezon, ciekawe kiedy będzie u nas... Oprócz wspomnianego programu lubię też "Paris BFF". Paris Hilton nie lubię, ale jakoś tak mi miło oglądać sławnych ludzi w TV. "Date my mom" i "Penetratorzy" też są fajne. No i "Sweet 16" ale tam te rozpieszczone dzieciaki mnie wkurzają.
Niestety muzyka na tym kanale rzadko mi odpowiada:/ Bo wolę cięższe brzmienia, a takie programy uważam za bezsensowne..
Ale przyznam że czasem lubię podpatrzeć "Pimp my ride", ale to ze względu na samochody:P no i South Park n:P
Na MTV ogladam jedynie Pimp My Ride i 52 (chyba najlepsza propozycja na tym kanale). Sporo jest tu glupich programow typu "zakochaj sie w Tili Tequili" albo w tych blizniaczkach, penetratorzy i wszystkie randkowe programy. A jesli chodzi o muzyke, to slucham jej sobie przy kompie.
Na emtivi najbardziej lubię taką planszę z napisem "Przerwa w nadawaniu programu. Przepraszamy za usterki". Ale niestety rzadko to puszczają.
Od czasu kiedy ma MTV, rozpoczęto emisje głupawych programów typu penetratorzy, poznaj moją mame i różnego typu mutacje, ta stacja zeszła całkowicie na psy. I jak oni mogą się nadal szczycić mianem MusicTeleVision
Zgadzam się z Tobą,jednak coś co na Mtv mi się bardzo podobało to rozdania złotych popcornów, zawsze się przy tym świetnie bawiłam jak byłam młodsza a teraz nawet nie wiem jak te rozdania wyglądaja, bo rzadko nawet przełączam na ten kanał..:(
Pacza na YmTiVi właściwie ino rano, przi śniodaniu, przed wyjściym do roboty, bezto kojarza z tyj stacji ino videoklipy i żałuja, że niy nadajóm ich cołki dziyń. No ale mómy przeca Youtube, chocioż to niy to samo, no ale jak MTV same zrezygnowało z możliwości kreowanio (abo może wpływanio na) gusty muzyczne, to już ich problym...
Dużo tam głupkowatych programów typu "Zakochaj sie w Tili Tequili" itd.Jedynie co oglądam to najlepsze 52, pimp my ride no i na koniec pięść mistrza zen i jackass :D