Michelle Rodriguez pomimo to, że nie gra już w serialu "LOST:ZAGUBINI2" to o niej wciąż jest głośno. Michelle ma ciągle jakieś kłopoty z prawem. Dlatego właśnie Rodriguez che przeprowadzic się do (...) Francji.

użytkownik usunięty
olunieczka1996

chwile...
czy ja dobrze licze ...?
2006-1996=10...?
nie żebym coś miała do ludzi młodych, no ale hmmm.... żeby internet już...?
a gdzie Kangurek Kao...? gdzie Simsy, i lalki Barbie :)

użytkownik usunięty
olunieczka1996

Dziękujemy dziewczynko, że nas o tym poinformowałaś. Mądrzejsi o tę jakże istotną w życiu wiedzę i w pełni przejęci tą jakże niesamowitą decyzją aktorki, proponujemy, abyś się teraz wzięła za odrabianie lekcji.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Wredny jestem... a co mi tam :P

zgadzam się, rodzice za wcześnie pozwalają korzystać z dobrodziejstw internetu, ja jak miałam 10 lat bawiłam się w sklep i lalkami barbie.

sylwia_86

przestańcie;/ to chamskie;/

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

nie chamskie...
ja rozumiem, że można mieć niewiele lat itd...
ale 10...? przecież w tym wieku...cóż...mało się rozumie...ktoś takiemu dziecku zaproponuje spotkanie ("dam ci cukierka")....i ?
kurcze, chodzi o to, że to jeszcze nie czas, a rodzice nie powinni az tak młodym osobom pozwalać korzystać z neta ...

ja nie byłam wcale taka. jak miałam dziesięć lat w nic się juz nie bawiłam... i chyba wchodziłam nawet na filmweb, ale nie byłam zalogowana:D

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

haha ;) i pity za rodziców wypełniałaś ;) ?

nie to jest przesada, 10 lat? przecież to dziecko, rozumiem że internet może być przydatny i pomagać np. przy odrabianiu lekcji, ale jak już moja poprzedniczka napisała wiele czubków można tu spotkać niestety.