Czyżby nikt z was nie lubił muzyki z filmów bądź seriali nie chce mi się w to wierzyć

koshi7

To uwierz powiem ci że coraz bardziej zagłebiajac sie w twoje tematy moje wlosy zaczynaja siwiec :)
POzdro

Jere85

Skoro zaczynają siwieć to nie czytaj moich tematów bo całkiem osiwiejesz i ci włosy wypadną. A chyba tego nie chcesz? Ja też nie. Chociaż mam nadzieję, że włosy masz ubezpieczone na jakąś tam sumę to ci chociaż w ZUSie oddadzą.

koshi7

Nie da się nie czytać twoich tematów bo chyba miałeś jakiś przypływ weny (mało)twórczej i tyle naprodukowałeś, że pełno tego na forum ;p

koshi7

A kto powiedział, że nikt z użytkowników nie lubi?

koshi7

ja uwielbiam sporo kawałków z reklam i filmów :) seriali nie nawidzę.

koshi7

wszyscy lubią muzykę. tylko ludzie mają dość ciągle powtarzających się tematów
pozdrawiam

koshi7

CZesc!!
Musze ci powiedziec ze uwilbiam muzyke z filmow!! Dla mnie film bez podkladu muzycznego jest nudny. Takze posiadam pare soundtracks w domu.
POzradwiam serdecznie!i zapraszam na bloga :-)

b_ballAnia86

Ja też lubię muzykę filmową i mam masę tego w domu! Tylko nie wiedzę sensu odpowiadać po tysiące razy na identyczne zagadnienia w forum!

koshi7

Musze powiedziec ze OST'ki sa bardzo przyjemne dla ucha w szczegolnosci np .. soundtrack z "Gladiatora", "Upiora w operze" , "Omena" badz "Sin City", jest tego duzo wiecej w kazdym razie polecam zaglebienie sie w muzyczna strone filmu;), pozdrawiam

Apollyon

Uwielbiam filmowe soundtracki.....Są bezcennym elementem każdego filmu.....nadając obrazowi emocji i barwy oraz poruszając do głebi każdą cząsteczkę naszej duszy.....Oczywiście nie wszystkie ściezki dzwiekowe filmów sobie równe..... Do moich ulubionych należy m. in. soundtracki z poniższych filmów:

1. Wichrowe Wzgórza - Wuthering Heights - w wykonaniu znakomitego kompozytora Ryuichi Sakamoto

2. Miasto Aniołów- cała płyta z muzyką z tego filmu jest słodyczą dla duszy i i ciała - polecam na romantyczne wieczory we dwoje.

3. Miłośc ma dwie Twarze - Mirror Has Two Faces- Utwór "Finally I found someone" w wykonaniu B.Streisand i B.Adamsa - od razu budzi się tęsknota w sercu za bliską sercu osobą.

4.Purpurowe skrzypce - Violon rouge - cała ścieżką purusza swoją głebią i nutą tajemniczej melancholii.

oraz wile innych....

Pozdrawiam wszystkich ciepło M.!