Ten serial jest jednym z najbardziej ckliwych a przez to kompletnie nie realistycznych seriali ostatnich lat. W porównaniu z OSTRYM DYŻUREM serial ten wypada tak blado jak można to sobie tylko wyobrazić. Scenariusz kiepski a cukierkowość i cięzki dydaktyzm obniżają poziom NDiNZ porównywalny z latynoamerykańskimi telenowelami

Paulos84

...no to chłopie podpadłeś teraz 3 mln polaków....hahaha
też mnjie to rozbraja jak widze w gazecie że jeżeli nie oglądasz tego serialu to nie jesteś "statystycznym" (zwykłym[?])polakiem.... ja sie wtedy udaje do baru na piwo....a i tak w barze pusto bo zgadnijcie co robią w czwartek czy kiedy to tam leci, statystyczni polacy :))))

Paulos84

moim zdaniem "Na dobre i na złe" jak i większość polskich seriali/telenowel powinna się zakończyć kilka...kilkanaście...a może nawet i kilkaset odcinków w tył...ewidentnie widać że scenarzyści nie mają już pomysłów na większość kreowanych przez siebie postaci...niektóre wątki są już tak perfidnie naciągane że po prostu nie da się na nie patrzeć !!

Paulos84

Po pierwsze ten serial jest straaaaasznie nudny, a jeżeli autorzy chcą przyspieszyć akcję to niestety im to się nie udaje. Nie umywa się do "Ostrego Dyżuru". A poza tym moi rodzice są lekarzami i jak oglądają ten film to po prostu chce im się śmiać - ten serial jest sztuczny. Zero realizmu jeśli chodzi o realia polskich szpitali i lekarzy. Pozdro :)

turkawka

obejrzałam tylko kilka odcinków i uznałam, że to beznadzieja... nuda... tandeta... kicz...itp itd.
Chwała niebiosom, że nie mam zwyczaju ogladania seriali jakiejkolwiek produkcji :-)

TheEmpyrean

widze ze na dobre i na złe wywołało wieksza dyskusje niz m jak miłosc, hehe

Paulos84

POPIERAM wszystkich ...bo przeciez klan rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz

parker_ka

Nienawidze wszystkich tasiemców ale słodkiego aż do bólu Na dobre i na złe najbardziej.Z Klanu można sie chociaż pośmiać a to...

_malena_

Ja tez nie lubie tasiemców, szczegulnie polskich, ale Na dobre i na złe sobie czasem obejrze, tak raz na 10 odcinkow. Za to mo jak miłość to dopiero żenada.....nawet szkoda gadac

Amaya

Ja nie widze problemu , bo w ogole nie wiem jak mozna ogladac takie g***o

Kasjer

i tu masz racje:)
zaczelam tego unikac jak ognia. I wcale mnie jakos nie ciagnie do ogladania tego badziewia

TheEmpyrean

Gdy kiedyś chciałem sobie przełączyć na Discovery w czasie gdy rodzinka oglądała, to mało nie zostałem skatowany :/ Ja nie wiem co ludzie widza w tych serialach. Jakie tam są smęty ludzieee...

PS - Klan jest gorszy :P

Paulos84

"Na dobre i na złe" oglądam, jak nie mam co robić, więc właściwie raz, dwa na miesiąc...Takie to średnie, dziwne momentami. W ogóle wątek Justyny, choroby Zosi itp. to było przegięcie. "Ostry Dyżur" bardzo lubię, ale chyba nie ma co porównywać amerykańskich seriali i filmów z polskimi...