Zacząłem oglądać całkiem niezły portugalski romans historyczny pod polskim tytułem Ulubienica króla (Portugalski tytuł to Madre Paula ) Tylko dziwi mnie że ten serial prawie nie ma tu głosów choć zdaje się że jakaś polska stacja go emitowała. Naprawdę prawie nikt tego w Polsce nie zna :
http://www.filmweb.pl/serial/Ulubienica+kr%C3%B3la-2017-803072
Dziwi mnie bo serial jest dość nowy a np Czerwony Orzeł produkcji hiszpańskiej jest w Polsce dość znany. Jaka jest więc przyczyna że Pauli prawie nikt tu nie ocenił (Serial na portalu ma ledwie 38 głosów) ?
Na imdb ten serial ma tylko 131 głosów, więc widocznie świat się jeszcze nie poznał na tym rarytasie.
Ale o ile zdarzyłem zauważyć on naprawdę nie jest zły i chyba nawet zdobył jakieś nagrody. Mała popularność tego serialu może wynikać z tego że to serial portugalski a chyba aktorzy z tego kraju występują głównie na swojej krajowej arenie a na niwie filmu światowego jednak rzadziej.
Nie zgadzam się. Gros seriali które oglądałem lub o których założyłem temat (Np Poldark Wichry Losu) są akurat bardzo znane i nie jest moją winą że nie lubisz za bardzo seriali kostiumowych i ich nie oglądasz bo ja się w nich lubuję. Natomiast faktycznie ten portugalski z jakiś powodów wydaje się mało znany.
Było 38 głosów? Na chwilę obecną jest 35. Czarna magia lub znikające oceny. Stawiam na to drugie.