Zacząłem oglądać całkiem niezły portugalski romans historyczny pod polskim tytułem Ulubienica króla (Portugalski tytuł to Madre Paula ) Tylko dziwi mnie że ten serial prawie nie ma tu głosów choć zdaje się że jakaś polska stacja go emitowała. Naprawdę prawie nikt tego w Polsce nie zna :
http://www.filmweb.pl/serial/Ulubienica+kr%C3%B3la-2017-803072

Dziwi mnie bo serial jest dość nowy a np Czerwony Orzeł produkcji hiszpańskiej jest w Polsce dość znany. Jaka jest więc przyczyna że Pauli prawie nikt tu nie ocenił (Serial na portalu ma ledwie 38 głosów) ?

Raedwald

35 głosów. Przepraszam. Już nie mogłem edytować.

Raedwald

Na imdb ten serial ma tylko 131 głosów, więc widocznie świat się jeszcze nie poznał na tym rarytasie.

ivaxxavi

Ale o ile zdarzyłem zauważyć on naprawdę nie jest zły i chyba nawet zdobył jakieś nagrody. Mała popularność tego serialu może wynikać z tego że to serial portugalski a chyba aktorzy z tego kraju występują głównie na swojej krajowej arenie a na niwie filmu światowego jednak rzadziej.

Raedwald

Ty oszalaałeś czy atencion?
Bo chyba to drugie.

dead_fw

Dlaczego ? Co jest złego w założeniu takiego tematu ?

Raedwald

To, że o tych twoich serialach w większości słyszała garstka ludzi.

Andrzejek324

Nie zgadzam się. Gros seriali które oglądałem lub o których założyłem temat (Np Poldark Wichry Losu) są akurat bardzo znane i nie jest moją winą że nie lubisz za bardzo seriali kostiumowych i ich nie oglądasz bo ja się w nich lubuję. Natomiast faktycznie ten portugalski z jakiś powodów wydaje się mało znany.

użytkownik usunięty
Raedwald

Zupelnie nie:P

użytkownik usunięty
Raedwald

Było 38 głosów? Na chwilę obecną jest 35. Czarna magia lub znikające oceny. Stawiam na to drugie.

Było 35 głosów. Po prostu się pomyliłem.

Raedwald

Zgadzam się...serial bardzo ciekawy i faktycznie mało znany. Warto zobaczyć. Polecam!