Świat to za mało
Pierce Brosnan! nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli a Wy?

Holly_7

Pierce Brosnan jest beznadziejny tak samo jak wszystkie część Bonda z jego udziełem. Amen.

Holly_7

Brosnan jako Bond jest swietny, ale nie niezastapiony. mysle ze wielu aktorów mogłoby mu dorównać. Moimi typami są: Clive Owen, Jude Law. Zobaczymy jak się sprawdzi Daniel Craig. Mam dziwne przeczucie, że mimo wszytsko będzie dobrze

użytkownik usunięty
Holly_7

Brosnan jest niezły, gdyż ożywia tą postać swoim poczuciem humoru. Moim zdaniem niezastąpiony w tej roli był pierwszy Bond - Sean Connery, ale on grał go bardzo sztywno. Dopiero tą postać ożywił trochę Roger Moore.

Niestety muszę się z Tobą nie zgodzić. "Świat To Za Mało" to nudny film, jeden ze słabszych z Bondem jakie widziałem. Wolę od niego 100 razy, jego poprzednika "Jutro Nie Umiera Nigdy". Przynajmniej fabuła wciąga, coś się dzieje i nie wieje nudą.

Pozdrawiam :)

NIestety nie moge sie z Tobą zgodzic."Jutro nie umiera nigdy" to bardzo chaotyczny film,wiele scen było niepotrzebnych, "Świat to za mało" jest lepszym filmem, ale i tak najlepsze jest "GoldenEye", oczywiscie z tych filmów, w których grał Brosnan

użytkownik usunięty
Holly_7

Miom zdaniem Sean Connery (miał klasę samą w sobie) i Roger Moore (który moze był trochę lepszy w Świętym)... A mogliby spróbować dać do tej roli Vala Kilmera...

Holly_7

Bond to najlepsza bajka sensacyjna dla dorosłych, i za to go uwielbiam.

Sean Connery najlepszym bondem teraz i na wieki.

Holly_7

Mój ranking Bondów jest następujący:
1. Sean Connery.
30. Pierce Brosnan.
Reszta wlecze się w ogonie.
A na pozycji o numerze nieskończoność - George Lazenby, czy jak mu tam było. O.