Podobno na TV TRWAM mają emitować nowy serial pod tytułem "KREMATOR. Rise of Jews". Rzecz ma się dziać w latach 50tych i ma dotyczyć ponownego holocaustu. Czy ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje na ten temat?
gowna negatywna postacia ma byc Zyd, Rabin Jakub,ktory zywi sie krwia dziewic.polowac na niego ma boski wyslannik Deus Tadeus.szykuje sie krwawa rozprawa...
Znowu jakiś Neofaszysta na FilmWebie. Czyżby to powrócił słynny Adolfik, który terroryzował FilmWeb, oraz to Forum swymi postami jakoś rok temu (w kwietniu 2005 ?).
Człowieku, jak chcesz prowokować, to idź gdzie indziej, a takie rzeczy jakie wypisujesz na swoim profilu, to schowaj tylko dla siebie...
takk koleś mysli że jest fajnyy... no niesety coś ci nie wyszło :(
Mnie kawały o żydach jakoś nie śmieszą, ale widze że sam faszyzm jest pochwalany przez władze FilmWeb bo nie ma co temat jest tutaj.
A czy władze portalu mogą zabronić pytania o film?
Widać na pierwszy rzut oka, że ten temat jest tu po to, by szkować. Sprawa avatara trafiła do "władz" gdy tylko ten "ktoś" pojawił się na forum. Niestety, redakcja zapewne na majówce.
Ps. Czy Ty popierasz pana Tadeusza, bo masz takie ładne zdjęcie?
oczywiście że popieram...
Jak można na tym forum popierać faszystów i jest według was "OK" to czemu nie ojca dyrektora ?
Jest ok? Czy ja coś takiego powiedziałam?
To jest bardzo "nie ok", jak widzisz jeden post został zablokowany. A główny temat, chociaż pewnie wymyślony na potrzeby sensacji, dotyczy filmu.. Razem z avatarkiem wygląda niesmacznie, a tym już się zajęto. Może zostanie zablokowany, moze nie.
I prosze mi tu nie sugerować co o tym myślę.
oczywiście że nie chce sugerować co ty myślisz, ale ja sądze że przyzwalanie na takie avatory ze znakami które zostały zakazane przez prawo są chyba niezgodne z regulaminem a uzytkownik powinien zostac zobowiązany do zmieny obrazka, czyż nie ?
Nie chodzi mi o temat bo sam on nie ma nic niezgodne z regulaminem (tak mi się chociarz wydaje). Dziwie się tylko że przekleństwa itp. potraficie ocenzurować w 10 minut a nie potraficie sobie poradzić z jednym użytkownikiem. Jak to jest z tą cenzurą ?
No przecież dwa razy już mówiłam, że sprawa avatara (i opisu) została zgłoszona! Gdybym mogła, to z miejsca bym to ciachnęła. Nawet admin nie ma takich uprawnień!
Cenzura czy respektowanie regulaminu.. można się spierać. Admini mogą blokować nieodpowiednie posty, po to są.
aha czyli musze pogodzić się z tym, że za kazdym razem ta sfastyka będzie tutaj widniała ?
Nie, nie musisz się na to godzić. Nawet nie powinieneś.
Gdy tylko pojawią się osoby, które MAJĄ możliwość usunięcia avatarka, on zniknie. I zapewne użytkownić dostanie maila z ostrzeżeniem. Albo go od razu zablokują.
Poza tym, przecież po zablokowaniu tematu avatar i tak by był widoczny.
dobra dobra - schodze z tego tematu, dowiedziałem się tego co chciałem wiedzieć.
pozdrawiamm pa
to zablokujcie to forum,bo zrobilo sie nudno...
chyba,ze teraz rozgorzeje tu dyskusja na temat neofaszystow...
moze bedzie wesolo
Uważam że ten tak zwany "ojciec dyrektor" powinien zostać ukarany grzywną za to co emituje w swoim radiu i telewizji. Ten nowy serial to szczyt bezczelności z jego strony. Mam nadzieje że nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie tego oglądał.
No proszę, po latach muszę jednak stwierdzić, że "KREMATOR. Rise of Jews", to jednak całkiem fajny serial - czekam z niecierpliwością na kolejny sezon. Szkoda tylko, że w TV TRWAM puszczają go o tak nieludzkiej porze.
Nie no nie wierzę. Po sukcesie w TV TRWAM producenci planują wersję kinową, która ma być kontynuacją historii z serialu.
SPOILER!!! Akcja kinówki ma się dziać w 2014 roku i głównymi bohaterami mają być wnuki tych, którym udało się przeżyć w serialu. No i oczywiście będą walczyć ze zmartwychwstałym morderczym krematorem. Podobno mają też znowu pojawić się w rolach epizodycznych Piotr Adamczyk i Steven Seagal.