Głosowanie na program TV którego najbardziej nienawidzicie, irytują was w różny sposób, nie podobają się wam ich prowadzący - po prostu wpisujcie swoje typy + mile widziane opisy. Zlicze wszystkie głosy i wystawie liste wynikow.
(temat forum został podsuniety przez użykownika " kolaborant " którego serdecznie pozdrawiam i dziękuje za pomysł)
Więc zaczynamy :)
Za wszytkie oddane głosy dziękuje ;)
Nienawidzę teleturniejów na Polsacie w stylu "Grasz czy nie grasz". Są okropne, głupie i nie wiem co ludzie w nich widzą - ogólnie nie lubię teleturniejów - a jak prowadzi je Zygmunt Hajzer, to tym bardziej mnie odrzuca ;-)
Ale Chajzer prowadził kiedys fajny teleturniej "Chwila prawdy", zawodnicy mieli tydzien by nauczyc sie pewnych sortowych wyczynów. Ten teletueniej byl rewelacyjny! CHciałabym wziąc udzia11408316 i sie sprawdzić;) ale juz nie go nie leci chyba ;/
ostatnio nie zdążyłam zagłosować na najgorszego wykonawcę ale teraz juz nie popełnię tego błędu :) oto moje typy:
1. ziarno- beznadziejnie sztuczne dzieciaki
2. sąsiedzi- wszystko sztuczne, plan filmowy z kartonu
3. kręcioła- nienawidzę owsiaka ( popieram tylko WO i woodstock)
4. załóż się- sam program to dno a jeszcze do tego dojdą te masohistyczne głosowania smsowe na karę dla prowadzącego
5. grasz czy nie grasz- chajzer... mmmm... jaki on przystojny i inteligentny...:))
Przejadł mi się Ibisz i Hajzer i to ostro, już ich nie trawie i normalnie nie mogę na nich patrzeć...
Takie głupoty jak "jestem, jaki jestem"
I po """sukcesie""" Big Brothera, zaczęły powstawać bary, Bloddynki & Łysi, itp. mnóstwo tego było, a każdy gorszy od poprzedniego.
Niecierpie "od przedszkola do Opola" sama nie wiem czemu...
I "kochamy polskie seriale też nie lubie" bo en pierwszy prowadzący strasznie mi się nie podobał jako prowadzący.
Generalnie sie zgadzam z Justine :) Moze tylko 'Od przedszkola do Opola" bym oszczedzila.. Za to chetnie bym dodala "Jaka to melodia" z tragicznym Robertem Janowskim :]
wg mnie najgorsze programy to zapozyczone z Zachodu reality , a przoduje "chce byc piekna" , gdzie jest taka gra z ludzkimi uczuciami oraz sprowadzenie wszystkiego do tego, ze to wyglad daje ci wszytsko , chore;] a number two: "dom nie do poznania, czy jak mu tam" wsztsko jets robione starsznie pod publike, poza tym jakby u nas domki budowano z 2 regipsów i paru listewek to mielibysmy hatke postawiona w ciągu pol dnia. trzecim wnerwiajacym motywem w telewizji sa teleturnieje typu gra w ciemno lub rosyjska ruletka której juz na szczescie dawno nie ma ... a co do seriali to wszyscy je kochają, jednak mnie irytuje "pierwsza milosc" gdzie 1 dzien trwa 3 dni...
zgadzam sie z dzidzia!jaka to melodia jest jest tragiczna,moze cos by z tego bylo gdyby te piosenki byly inne...a moze nie...
wszystkich które są nie zgodne z "prawami Kościoła"... (lol) nie lubie szymona majewskiego i jaka to melodia oraz szansy na sukces i ziarna
wnerwia mnie jak moja mama ogląda "grę w ciemno" i ja tez muszę bo nie mam wyboru :/
po prostu Ibisz tych ludzi tak wkręca że zawsze wyjdzie na swoje a uczestnicy programu z niczym albo z marnym 1000 zł...
a i nie tylko Ibisz tu jest wnerwiający ale właśnie też ci niektórzy uczestnicy jak próbują być zabawni albo co tam innego
Tomash - nie wiem co masz do majewskiego gość po prostu pokazuje prawde o polsce i o radiu maryja które jest niezle poryte i ojciec rydzyk jest niezle rąbnięty robi emerytow w ciula każe im kase wysyłąć i bierze wszystko dla siebie a potem jak potrzebują pomocy to cie nie zna, a gdzie są pieniądze stoczniowców co nakradł. Ojciec rydzyk to imperator dla którego imperium jest radio maryja bierze kase od debili którzy są w niego zapatrzeni jak w sekte , nie mam nic do kościoła ale rydzyk prosi sie o wpier................... i koniec mam go gdzieś
w końcu mogłem się przydać ;]
moje typy już znasz...
może jeszcze bym dodał 'Ciao Darwin' i wszystko z udziałem K. Ibisza...
Pzdr
hoho, oczywiście 'grasz czy nie grasz'. nasz ukochany chajzer z idealnie białymi zębami i tańczące baby z walizkami. to nie dla mnie.
hmm. a nr 2. nie wiem, czy to program, czy serial, ale dobra.
dobija mnie 'sędzia anna maria wesołowska'. syf totalny. "gra aktorska" powala na kolana. z rozpaczy.
ja nie znoszę programów z Krzysztofem Ibiszem, typu "Gra w Ciemno". Grasz czy nie grasz nawet nie jest takie złe, ale często denerwuje..
Nie wiem czy jeszcze leci "ciao darwin", ale to chyba najgorszy program z najgorszych!!!!!!!!!!!
A " Załóż się " to też beznadziejne....
.............................. .............................. .............................. .............
Może lepiej tak:
1. Ciao Darwin
2. Załóż się
3. Gra w ciemno
4. Grasz czy nie grasz
5. Szymon Majewski ( sama nie wiem co o nim myśleć, najpierw wydawał mi się super, naprawdę zabawny, ale z czasem ten jego program zaczął byś poprostu przesadny i... głupi; Ale Szymona jako osobę baardzo lubię:))
6. ... wyleciało mi z głowy:)))
Taniec z Gwiazdami :/ Od przedszkola do Opola :/ Ziarno :/ 5-10-15 :/ I jeszcze coś by się znalazło :/
W "Sędzi..." to ci aktorzy to rzeczywiście tragedia. Zresztą podobnie jak i w 'W-11' czy 'Detektywach'.
1. Ciao Darwin
2. Założ się
3. Sędzia Anna Maria Wesołowska (czy jakoś tam...)
3. Plebania
4. Grasz czy nie grasz
5. Klan --) Rysio Lubicz - "mój idol";)
6. Ziarno
7. TV Rydzyka... :P
wiecej grzechów nie pamiętam
* Kolejność przypakowa:)
Zygmunt Hajzer - omijam z daleka, nie lubię Uwagi na tvn (żerowanie na ludzkich dramatach), wszystkich tych cudownych dzieciaków i zwłaszcza najsłabsze ogniwo
a szansa na sukces bardzo przjemna, i od przedszkola do Opola też, i prowadzący są mili jak najbardziej
1."Śmiechu warte" - a właśnie że nie warte... Na dodatek ostatnio prowadzi to Piasecki - aż żal patrzeć. Ten program jest po prostu żenujący - piesek skoczył na balon i przestraszył się gdy ten pękł - ha ha ha :|
2."Ciao Darwin" - co to ma wogóle wspólnego z Darwinem?! Pewnie się w grobie obraca... Leci to wogóle jeszcze?
3. "Załóż się" - brak mi słów...
4. "Taniec z gwiazdami" - drętwy Hubert Urbański i jego "poczucie humoru".
5. "Familiada" - dwie rodziny i prowadzący robią z siebie idiotów. Ale przynajmniej pośmiać się można z ludzkiej głupoty:
-Co źle smakuje bez soli?
- (z pełnym przekonaniem) Na pewno wątróbka! [to autentyk]
6. "Pierwsza miłość" - co jakiś czas jestem zmuszony to oglądać... Powinno się to raczej nazywać "Pierwsza mdłość" bo rzygać mi się chce jak to widzę. Nie ma chyba głupszego serialu, z bardziej drewnianymi aktorami (choć w drugiej kategorii wysoko jest też "Klan").
7. "Moda na sukces"
Nic więcej nie przychodzi mi teraz do głowy...
Po pierwsze nienawidzę, gdy Wojewódzki prowadzi ten swój program w taki sposób, że jego goście wypowiadają średnio dwa zdania na jeden odcinek :). Nie znoszę też teleranku! Ile to już trwa i kiedy to się wreszcie skończy? Może ktoś wie... :). Wszelkie programy z Majewskim no i z starymi prykami, którzy już dawno powinni byli odejść z telewizji! (typu Bezludna Wyspa... z jednym wyjątkiem... Mann jest w porządku :) poczucie humoru ma w porządku... :)). Na koniec może dodam Kochamy Polskie Seriale, które są oparte na beznadziejnych regułach. Oraz Śmiechu Warte, które pokazuje beznadziejne poczucie humoru i wszyscy prowadzący są do kitu. A także Mój Pierwszy Raz... hm.. jak dotąd tylko jeden odcinek (ten z Kammelem i Liszowską... ) a reszta jest BEZNADZIEJNA i naciągana ;).
1. teleturnieje ('szczególnie grasz czy nie grasz' i 'daje słowo')
2. ziarno
3. telenowele...
4. reklamy :)
Bleee.... aż się niedobrze robi, jak myślę o tej telewizyjnej papce. A te bloki reklamowe to już w ogóle spam, którego należałoby się pozbyć.
Ja nie lubię Jaka to melodia, programów MTV, które prowadzi Jackassia (co za głupia ksywa)- ta dziewczyna jest strasznie sztuczna, seriali typu Magda M., Pierwsza Miłość (nigdy nie wytrzymuję dłużej niż pół odcinka takiego serialu). Na koniec napiszę jeszcze Viva la Bam- beznadziejny program dla Amerykanów, którego istotą jest totalna rozpierducha (i to ma niby być zabawne, że się niszczy pół chaty i samochód w każdym odcinku?!). Jak mi sie jeszcze coś przypomni, to napiszę:)
1. Ziarno
2. Moda na sukces
3. Klan
3. Plebania
4. Grasz czy nie grasz
5. Sedzia Anna Maria Wesolowska
6. Pierwsza milosc
7. Pensjonat pod roza
8. Smiechu warte
9. Od przedszkola do opola
10. Szansa na sukces
Wszystkie polskie seriale takie jak: Klan, Na dobre i na złe, Na wspólnej, Ranczo, Niania, Plebania, Magda M, itd.
A teleturnieje to takie: Taniec z Gwiazdami, Najsłabsze ogniwo, Gra w ciemno, Od przedszkola do opola, Kuba Wojewódzki, Familiada, Ciao darwin., Duże dzieci.
Pozdrawiam :)
jak dla mnie:
1. Telezakupyyy Mangooo !!! - nie moge poprostu wymiękam jak chcą mi sprzedać opiekacz...
2. Ziarno - program który każą dziecią oglądać niewyżyte babki od religii,
3. Gra w ciemno - zaczynając od prowadzącego a najlespza jest w sytuacja kiedy ktos ma w kopercie np. 100000 zł ale mądry Krzysiu zawsze zaproponuje wymiane kopert na 2500 zł i tak jest zawszee... ;]
4. Ciao Darwin - no poprostu beznadziejaa, niby to ma być śmieszne,
5. Wyspa - nikt tego nie oglada ale program istnieje bo prowadząca jest jakimś tam szefem czy dyrektorem ;]
6. Tom Kultury (VIVA Poska) - z najbardziej irytującą prowadzącą Małgosią :P
7. Łysi i Blondynki - wieśśś
8. Bar - ślub, gej takie tam, próba dorównaniu popularności Big Brother przez Polsat.
No i to byłoby na tyle, denerwójące są także polskie programy próbujące dorównać tym zagranicznym albo zrobione na ich wzór...
Z szczególnie znieawidzonych programów mi nic nie przychodzi do głowy. Te które wcześniej wymieniono biorą się głownie z tego, jak dyrekotrzy programowi traktują widzów (za idiotów), co niestety ludziom mających po 4 programy nie przeszkadza. Minusa daję Faktom i Wydarzeniom i innym popularnym programom publicystycznym za propagande, jaką uprawiają przeciw poszczególnym partiom politycznym (gdzie tu demokracja?!). Zapomnijcie na chwilę, jakich polityków nie lubicie czy na odwrót i zwróccie uwagę w jakim świetle są pokazywani politycy pisu, sld, samoobrony czy platformy. Ciekawe czy ktoś w odpowiedzi na mojego posta nazwie mnie mocherem czy jakoś tak? Daje jeszcze minusa na całą ramówkę Vivy, promującej komercyjny shit a nie muzykę.
zgadzam się, zgadzam się z Tobą B'SHOP! potem lamentują, że ich nie dopuścili do świadkowania paktu stabilizującego. jak kuba Bogu...
A można plusy dawać? Bo ja bym chciał ratować programy które lubię... Jeśli tak to PLUSY dla:
1. "Szymon Majewski Show"
2. "Tom Kultury" - Małgosi może jest najbardziej irytującą prowadzącą na VIVIE, bo innej tam nie widziałem :P. Ale program podoba mi się głównie ze względu na sposób prowadzenia. A najbardziej iytującym prowadzącym jest "Daro" czy jak mu tam... Czy viva ma wogóle innych prezenterów?!
Teraz MINUSY:
1. "Sąsiedzi" i "Lokatorzy" - czy kogoś to bawi?
2. Wszystkie "Uwagi" i inne "Interwencje";
3. Większość programów made in USA. Bushmeni mają mistrza w robieniu z siebie idiotów. Oni te programy robią chyba tylko po to żeby reszta świata mogła się śmiać z ich głupoty. Chociaż nie, przecież oni nie wiedzą co to jest "reszta świata"... Przykłady: "Monster Garage" na TVN Turbo, "Amerykański chopper" na Discovery, "Man vs. Beast" (nie znam polskiego tytułu) na Polszajsie. Ten ostatni to już szczyt. Był jeszcze program w którym remontowali ludziom domy, też leciał na Polszajsie. Uf! Ale się rozpisałem...
4. "Kuba Wojewódzki" - kiedyś dało się to oglądać, teraz szkoda słów...
5. "Święta wojna" - jak w "Lokatorach" i "Sąsiadach" każdy odcinek opiera się na tym samym pomyśle.
6. "Jaka to melodia" - napisałbym coś ale jest już późno i nie chce mi się. Idę spać :)
Pozdrawiam!
- "Ziarno" - kompletnie sztuczne dzieciaki, czasem oglądam, żeby się pośmiać;
- programy typu "Dubidu" i różne "Fortepiany" oraz "Szanse na sukces" i "Załóż się" (rzyg, rzyg rzyg);
- większość nowszych polskich seriali "M jak miłość", "Klan" i "Plebania" [z seriali o księżach wolałabym "Nothing Sacred", ale tego akurat serialu oczy telewidzów TVP raczej nigdy nie ujrzą, poza tym nadal śmieję się na "Zmiennikach" i "Alternatywie 4", ale to już telewizyjna historia];
- większość żenujących sitcomów na cudzych formatach, patrz: "Sąsiedzi";
I z tego wynika, że w TVP prawie nie ma co oglądać :)
Sędzia Anna Maria Wesołowska
Śpiewające Fortepiany
Grasz czy nie grasz - te baby tam wyglądają jak manekiny
Gra w ciemno
Na dobre i na złe
i denerwuje mnie to, że w Polsce nie mogą zrobić jednej czy dwóch edycji fajnych programów np. Big Brother, Bar, Idol tylko ciągną po 5 edycji
-Grasz czy nie grasz
-Sędzia Anna Maria Wesołowska
-Załóż się
-W-11-Wydział Śledczy
-Jaka to melodia?
Muszę się przyznać, że czekałam na ten temat! xD
-"Sędzia Anna Maria Wesołowska" (ten program chyba nie wymaga komentowania... tak jak reszta ;|)
- "Grasz czy nie grasz?"
- "Eureko ja to wiem"
- "Załóż się"
- "Jaka to melodia?"
- "Chcę być piękna"
jak coś sobie przypomnę... to dopiszę :)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę miłego dnia! ;]
aaa no jasne:
- wszystkie telezakupy, telesprzedaże :)
- "Fortepiany"
- "Familiada"
- "Miliard w rozumie" (a to dlatego, że gdy się rozpoczynał ten program to taki człowiek się przemieniał w inne postai, osoby... nawet w wampira... jak byłam mała to mnie przerażało :P) teraz też ten program mnie wnerwia xD
- "Bezludna wyspa"
- "Śmiechu warte" (nie wiem z czego ci ludzie sie śmieją... z czyjejś krzywdy? ;| ktoś złamał sobie kark... ktoś na weselu "zaliczył glebę"... jakieś dziecko na przedstawieniu się pomyliło.... a wszyscy brecht... to jest żałosne... ;/
- "Ciao Darwin" (ale teraz tgo nie wyświetlają)
- wszystkie programy z Ibiszem ;|
- "Kręcioła"
Programy, których po prostu nienawidze:
- Gra w ciemno - tu zgadzam sie w zupełności z [Rogue], też nienawidze jak moja mama to ogląda i ja też jestem zmuszona, a póżniej chodzi cały dzień i sie przejmuje, że kogoś tam Ibisz wyrolował
- Familiada - coś strasznego i te "śmieszne" żarty prowadzącego!!!
- Jaka to melodia - jak widze ten beznadziejny zespół co tam śpiewa, te "chłopaki" bleeeeeeeeeee, i jeszcze moj tata to lubi!!! padne!!!
- Grasz czy nie grasz - nie lubie bo za bardzo się przy tym denerwuje
- Śpiewające fortepiany - nie wiem czy nadal leci ten program (mam na dzieje, że nie) o ludzie!!!!!!!! to był po prostu tak debilny program, że aż słów brakuje.
Pozdrawiam wszystkich:))
Familiada - mi tam jeszcze jakoś obleci, czasami lecą fajne tekstyyy
Także Pozdrawiamm...
Z tych już wymienionych: "Grasz czy nie grasz", "Ziarno" za dzieciaki, "Kręcioła, "Grasz czy nie grasz", "Od przedszkola do Opola", "Gra w ciemno". "Klan", "Śmiechu warte", "Familiada", "Pierwsza miłość", "Moda na sukces", TeleZakupy Mango, wszystkie "Big Brothery" i inne "Bary", "Kuba Wojewódzki", "M jak miłość"...
Z niewymienionych: "Samo życie", "Piesek Leszek"
Ano popełniłam błąd ;)
Ps. Miało ci się ochotę wytykać pomyłkę po ponad 7 latach od jej napisania? ;)
Nienawidzieć to chyba za mocne słowo, bo jeśli jakiś program serial mi się nie podobo to po prostu go nie oglądam.
Chociaż... Mogę powiedzieć, że nienawidzę BigBrothera, którego oglądała cała reszta mojej rodziny, nie pozwalając mi na obejrzenie innych, wartościowszych wg mnie filmów.
1) Ziarno (głupie bachory, które się wymądrzają, a w szczególności Karolinka pseudo "Krzywa Mordka".
2) Teleranek (kolejny debilny program z dziećmi w roli głównej)
3) Interwenja i uwaga (szambo na maksa! Zmyślają ile wlezie)
4) wszelkie gry, że trzeba dzwonić i jakieś odpowiedzi dawać (te "trudne" zagadki rozwiązuję po pierwszej sekundzie)
5) Klany, Plebanie i inne głupie telenowele
I to tyle, więcej już nie chce mi się pisac :P
Jeżeli można dodawać plusy, to trochę poniewczasie pragnę przyznać plusy: "Szymon Majewski", "Jaka to melodia", "Szansa na sukces", "5-10-15", "Plebania" (nie mam pojecia czemu, ale to jedyna polska telenowela, która mnie nie wnerwia), "Viva la Bam", "Amerykański chopper", "Miliard w rozumie", "Śpiewające fortepiany"...
1. Bezludna wyspa - żenua, trwa chyba tylko przez Terentiew.
2. Jaka to melodia - Janowskiemu cały czas się wydaje, że umie spiewac. I jeszcze ta publiczność...
3. Sąsiedzi i Lokatorzy - jakie to jest żenujące... Najgorszy jest ten podkład śmiechu (w momemntach całkiem nieśmiesznych)
4. Swego czasu Dziennik TV Fedorowicza - wkurzały mnie te piosenki
5. Smiechu warte - Petersburski Jr. - idiota do sześcianu
6. Ciao Darwin - Zboczone g...
7. Ranczo - bieda totalna
8. Graczykowie - Buła jego mać
9. Plebania - sztuczne jak karton od telewizora
10. Daleko od noszy - co to w ogóle ma być?
11. Klan - ile można?
12. Złotopolscy - gra aktorska powala
13. mnóstwo innych seriali - Samo życie, Pensjonat pod różą - to shit shitów, Pierwsza miłość, kiedyś Adam i Ewa itd. itd.
14 - Ziarno - żenua
15. 5-10-15 albo Teleranek - raczej do młodzieży to nie jest
16. Królestwo Maciusia - prowadzący jakby spieprzyli w wariatkowa
17. Hugo - ten młody prowadzący robi z siebie większego idiotę niż jest
18. Kinomaniak - Pietras zbyt wiele o filmie nie ma pojęcia - podobają mu się tylko biografie typu Capote, Spacer po linie
19. Kawa czy herbata - zapraszają gości, którzy opowiadają o takich bzdurach, że się w pale nie mieści, i jeszcze ten żenujący chat u dołu ekranu
20. Studio w przerwach meczu - Szaranowicz i goście. I do tego komentarz Szpakowskiego do meczu. Jestem wielkim fanem piłki kopanej, ale to co oni robi z meczy to katastrofa
Na razie na tyle
PS. kolejność przypadkowa. I dorzuciłem seriale choć to nie programy jako-tako