Może za wcześnie się o tym wspomina, ale lepiej teraz, niz dwa tygodnie przed. tak było ze mną w tym roku. Men! no i nie dałam rady, nie obejrzałam gali. (bo canal+ oczywiście nie uświadczysz) I ten, może bysmy zakręcili się dookoła tematu, bo wg mnie warto. Czekam na pomysły czy w ogole głosy. men, niech ktos mnie skoMENtuje.
osobiście uważam że to i tak nic nie da bo oni po prostu mają te Oskary w dupie....... mieli chyba słabą oglądalność 2 lata temu.......zamiast tego zaoferują nam pewnie mistrzostwa Islandii w szachy pod wodą albo jakiś inny badziew.....ale jestem z tobą.......piszcie do nich :-)
HEEEEEE, islandii w szachy? to by sie chetnie obejrzalo. ZIEJA.''''''{:}{
ja tez ich mam w d....., komercja rządzi, a niby to tv publiczna! juz, już.
problem w tym, ze ja nie wiem jak to napisac i men, jak zebrac podpisy i men ogole. malo wiem (w tej sprawie herrrrr). Moze cos mi przyjdzie. tymczasem...
Ja sie podpisuje pod tym obiema rękami. Coś trzeba będzie wymyslić, jakąś internetową petycje albo coś w tym rodzaju. Myślę że większość użytkowników FW by sie pod tym podpisało. Trzeba by tylko znaleźć kogoś kto zna się na pisaniu takich dokumentów i kogoś kto by się wziął za zorganizowanie takiej akcji. Ja jestem za!!!!!!!
Pozdrawiam pomysłodawce... :) i cąłą resztę...
"zamiast tego zaoferują nam pewnie mistrzostwa Islandii w szachy pod wodą albo jakiś inny badziew" - buahahahaha kurna omal z krzesła nie spadłem jak to przeczytałem.. buaha
a co do tematu to gut ajdi... ;b
[ja też, umieramy zresztą ze śmiechu w całym mieszkaniu, aż sąsiedzi z balkonu wołają o co chodzi]
A co do Oscarów - KONIECZNIE KONIECZNIE KONIECZNIE trzeba coś zrobić, pamiętam "moje" pierwsze Oscary i malusią Anną Paquin w niebieskim bereciku i te z Lattermanem ("drodzy państwo trzymajcie mocno peruki-zaczynamy!"-jak ja mogłam to skasować???!!!) i te następne i następne aż do roku 2004....
Oni są okrutni, dlaczego ta Torbicka niczego nie zrobi, albo inne telewizje-np. TVN podebrał trochę w tym roku Sopot...
Ja mam zresztą osobisty interes (jak pewnie większość z nas), bo mam nadzieję, że w tym roku Edward Norton dostanie WRESZCIE nagrodę...
Pozdrawiam
[do Tylera: czyżbyś sprzedawał mydło, że nie potrafisz docenić czegoś bardziej subtelnego od "kurna, omal nie spadłem z krzesła"?]
[do Chińczyka: no jak to???!!! A Królestwo Niebieskie?! Nie twierdzę, że to jego najlepsza z najlepszych ról, ale był naprawdę świetny, czytałam masę recenzji i w rzadko której nie ma pochwał właśnie dla niego]
DO ECHA: warto by się przede wszystkim dowiedzieć czy sprawa nie jest już przesądzona i dopiero wtedy działać - niestety pod numerem TVP "kontakt z widzami" (czy jakoś tak) nie rezyduje już miła pani odpowiadająca na pytania, tylko trzeba się nagrywać=)czyli bez sensu tą drogą, maila też juz nie tylko ja wysyłałam - 0 odp - i CO TU ROBIĆ?
C+ dal dupe z ta gala Oscarowa... Zawsze mozna zmienic na Canal+ dzwiek, z lektora na orginal. A podczas gali ciolki sie uparly i tylko wersja z lektorem byla :( A ja bylem tak zadowolony...
------------------------------ ----------R-E-K-L-A-M-A------- ------------------------------ ----------
ale prawde mowiac te te oskary to juz nuda wieja ogladalem 3 lata z rzedu siedzialem nocami a tam nic koles probuje byc smieszny ale cos mnie nie moze rozbawic moze to dlatego ze taka pora pozna:)..petycje tez zloze zeby oskary wczeniej byly bo w Polsce sa za pozno w nocy:D
Jasne będą dla Ciebie przesuwać w Los Angeles ceremonię,żeby nie była tak późno...Co do Oscarów,to skanal,że jest miejsce na powtórki seriali,teleturnieje,romansidł a,ale nie ma na wydarzenie jakim są Oscary.Muszą być i koniec.
Jestem za a nawet przeciw :) [żart]
Oczywiście jak będzie taka petycja to zaraz się podpisze i zmusze jeszcze do tego całą rodzinę :)
Tylko niech ktoś się tym zainteresuje Pliisssssss :)
men. jest spoko ze nie jestem sama do celu.
jest tak: jezeli by robic akcje z podpisami, to nie przez neta tylko przez zwyczajna poczte. ale to zachodu MEN tyle, ze o wiele za duzo.
kto wie czy to wypali, ale mam tu spore grono zwolennikow na miejscu. i bedziemy myslec. men. ale zeby to nie byla zmiana na jeden raz."""" zeby bylo juz bez gadki co roku.
no to spoko, zakrece sie dookola sprawy, bo widze, ze nie tylko mnie to rusza.
wielkie yo
Podpisuję się pod to ^^
Ale pamiętam, że w tym roku (?) albo w innym była emisja gali rozdania Oscarów.. Ale to była nad ranem :D
Ja osobiście strasznie, strasznie chciałabym obejrzeć Oscaryy...
Ale taka emisja wiele by pewnie kosztowała :\ A telewizja TVP może być bardzo oszczędna..
Isiek, jak prosiłaś tak komentuje, tylko to nie to chyba, miałobyć coś o papieżu, tak???
a tak na marginesie
ja też sie pod tym podpisuje, ale jak to mam w zwyczaju, tylko jedną ręką.
No własnie!!Ja na przykład nie mam Canal+ a w tym roku bardzo chciałam obejrzeć ceremonię!Mam nadzieję,ze w tym roku będzie ona juzw telewizji dostępnej każdemu!
:)pozdraiwam:)