Niedawno na Polsacie emitowali film "Purpurowe rzeki". Postanowiłam go sobie nagrać. Ale jak zwykle Polsat dopisał... Nagrało mi się z 15 minut Janosika, a urwało w trakcie filmu, w najbardziej emocjonującym momencie. Ostatnie co zobaczyłam to śmierć syna rektora i jak Reno i ten drugi (jak on się nazywał?) udali się do mieszkania tej podejrzanej - Fabienne. Czy ktos mógłby napisac co działo się dalej i jak skończył się film?

Aqnes

po wejsciu do mieszkania tej slynnej FABIENNE ten 2 znaczy cassel sie jej oswiadczyl i zyli dlugo i szczesliwie .

Aqnes

zaraz oczywiście oposypie się deszcz obelg w moją stronę i zaczną mnie wyzywać! człowiek pyta się po to żeby uzyskać poprawna odpowiedź a tu prosze nie zna zakończenia i opowiada, albo zna zakończenie a nie chce powiedzieć bo uważa że lepiej jest obejrzeć film lub poprostu zawiść "nie wiesz to i sie nie dowiesz". Nie chcesz pisać na temat to nie pisz! a nie wypisujesz bzdury! Natomiast co do pytanie to z tego co pamiętam reno orjentuje się ze ta dziewczyna młoda ma bliźniaczą siostre, która zabiła tych wszystkich ludzi a motywu nie pamiętam;] może znajdzie sie ktoś uprzejmy i dopisze reszte albo mnie poprawi;] a taka rada jak nagrywasz coś na polsacie to zawsze nastawiaj wideo na 15 min przed rozpoczęciem planowanego filmu i 20 min po zakończeniu filmu jak nie masz tak długiej kasety to zawsze ale to zawsze ustawiaj na chociaż 15 min więcej po zakończeniu filmu. nie wiem czy jest to zrozumiałe;]no planowo film kończy sie o 22:00 to nastaw na wyłączenie videa na 22:15;] ale to takie min;]

LaraNotsil

witaj ewelinko po 1 nie znasz mnie wiec nie mow ze jestem zawistny ,po 2 skoro sama nie pomagasz nie krytykuj wogole innych ,a po 3 i finalowe napisalem tak tylko dla tego bo uwazam kogos takiego niegodnego pisac posty na tej stronie .jezeli ktos oglada pol filmu a reszte wystarczy mu opowiedziec no to trzymajcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Oh_Dae_su

1 nie mówiłam tylko o Tobie nie jesteś jedyny.
3 to po co piszesz skoro tacy ludzie Cię denerwują albo są niegodni (to już było śmieszne wkońcu go nie znasz to jak możez pisać że jest niegodny?) to po co odpisujesz?? porpostu wyjdź z danego tematu i się nimi ne denrwuj. złość piękności szkodzi;]. są filmy które sie ludziom nie podobają. np jak bym nagrywała film na video pt "daleko jeszcze" to napewno nie chiałoby mi się go wypożyczać i obejrzeć go jeszcze ra (szkoda kasy jak dla mnie na taki film), albo obejrzeć sam koniec filmu. różnie ludzie podchodzą do ogladania filmów. Więc skoro zapytał się to po co odppisujesz skoro nie miałeś najmniejszej ochoty odpowiedzieć mu na pytanie? dla mnie ten film był bardzo dobry ale dawno go oglądałam ale np dla innych ten film mógł sie wydawać beznadziejny. więc moze nie chiało mu sie oglądać go raz jeszcze albo niewpadł na taki pomysł.
2 pomogłam mu powiedziałam jak sie skończył nie pamietam tylko motywu;] a jak go znasz to napisz jak nie chcesz to nie pisz.
pozdrawiam

LaraNotsil

dzieki Ewelina za odpowiedz. a jesli chodzi o to dlaczego pytam o zakonczenie (nie o pol filmu) to dlatego, ze mieszkam w dziurze zabitej dechami i nie wiem czy w najblizszej wypozyczalni maja ten film - ktory zreszta bardzo mi sie podobal. a nikt z moich znajomych nie ma go na komputerze czy cd. w tej sytauacji zapewne kiedys go obejrze, ale po prostu chcialam sie dowiedziec jak ten film sie skonczyl. nie musisz od razu na pnie napadac i miec jakies pretensje nie wiadomo o co. jak ci sie nie podoba, ze zapytalam to nie odpowiadaj i tyle.