Pare lat temu, na polsacie leciał pewien serial. Co tydzień we czwartki. Zaczynał się klimatyczną melodią. Pamiętam, że główną rolę odgrywała w tym serialu bogata rodzina.Z tej właśnie rodziny była główna aktorka, pewna nastolatka. Ona właśnie, i jej chłopak (chyba informatyk) próbowali odkryc prawde rodziny tej dziewczyny, gdyż rodzina ta, kryła pewną tajemnice. Chodziło chyba o zabójstwo. Jedynie co pamiętam, to to, że serial skończył się tak, że zagadke rozwikłali, i ta nastolatka nie wyjechala ze swoim chłopakiem z miasta, tylko została w rodzinie.A ten gosc czekał w aucie na nia w nocy w duzej ulewie, az wkoncu odjechal i koniec. III pamietam jeszcze, że ta dziewczyna nie jadla nigdy przy stole z rodzina, tylko sama -chyba heh. Az na koncu serialu podeszla pod stó i usiadła z nimi.

Lecial na polsacie, wie ktoś ? Myślę i myślę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
benburney

Może to

http://www.filmweb.pl/f128207/Pasadena,2001

ania1987

Dokładnie to! Dzięki wielkie, wielki człowieku! Dobra, nie oglądałem pare lat, sprawdzę, czy znów poczuję klimat.

Jesteś prze byk! Nigdy bym nie znalazł. PASADENA heh.

benburney

Też chciała bym jeszcze zobaczyć ten serial tylko nie wiem skąd go wziąść ;(

ania1987

Poszedłem z radą do znajomego, myślę, że coś wymyśli - zawsze na coś wpadał. Zresztą sam oglądał ten serial i jemu też się podobał.