Proponuję dodać do listy programy Filmbox, Filmox HD etc. Ktoś za?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Voltrex

Już dawno było proszone o nowe kanały do Programu TV, ale raczej nic z tego nie wyjdzie.

2903

No pewnie nie, to tak jak bym chciała żeby uwzględnić nFilm hd czy też Universal.. Po prostu niektóre kanały trzeba samemu posprawdzać i ewentualnie dzielić się wiedzą:)

xellos

Sorry że odgrzewam temat. Ale może ktoś mi wytłumaczyć w czym jest problem
aby umieścić tu FilmBox? Czy też inne polskie kanały filmowe jak nFilm itd.

robert_cukierski

To pewnie kwestie techniczne.. Pewnie filmweb ma źródło z którego program telewizyjny czerpie, a tam byc może tych programów nie ma.. Ale nawet jakby te akurat były, to zawsze by się znalazł ktoś komu i tak byłoby ich mało.. Na przykład ja:) W podobnym temacie dopytywałem sie kiedyś o możliwość dołączenia do programu najpopularniejszych kanałów zagranicznych nadawanych satelitarnie typu PRO7, SAT1, RTL itp.. Dostęp do nich w naszym kraju ma przecież więcej osób niż do kodowanych filmboxów.. Wiesz jak można by było kwestię ramówki tych nieobecnych kanałów rozwiązać? Poprzez zgłaszanie nadchodzących emisji jako kontrybucji. Ale najlepiej bezpunktowych bo zaraz by tu pełno chłamu powstało, postawiłbym tu na jakość a nie ilość. I przykładowo jutro w nocy na włoskim RAI1 leci Phenomena Dario Argento (serio!!). Dodaję link z informacją o emisji i pojawia się ona w programie...

robert_cukierski

Jeśli nie da się umieścić ani nFilmu ani Filmboxu, zawsze pozostaje liczyć na to, że ktoś przeglądał program i w odpowiednim temacie o tym co w tv napisze:)

Voltrex

Kolejne odgrzanie tematu. Myslę że potrzebne.
Redakcjo! Admini! I kto tam jeszcze czuwa... dodajcie wreszcie ten nFilm do listy kanałów. Przecież to kanał filmowy, więc jest tu jego miejsce.
Skoro macie na liście takie kanały jak TVN7 czy "Czwórka", gdzie filmy się "zdarzają" - to czemu nie nFilm???

miwlo

Mnie najbardziej brakuje programu Polsat Film!
A jak na razie to u mnie przestał się wyświetlać jakikolwiek program. O co chodzi?

buli_999

polsat film, filmbox, tv1000, nfilm sa dostepne chyba na kazdej stronie z programem tv., wiec nie wiem jakie kwestie techniczne sa tutaj problemem, no ale pewnie jakies sa.
i tak sobie mysle, temat tyle razy byl walkowany - moznaby napisac choc slowo, przynajmniej ciekawosc uzytkownikow bedzie zaspokojona :)

buli_999

Mi też nie wyświetla od poczatku tygodnia.

miwlo

mi też nie, czyli widzę że to coś z filmwebem nie tak a nie z moim kompem.. my chcemy program tv!! :)

paulazet

i ja tezzzzzzzzzzzzzzzz nie mom:(

miwlo

Spoko, już wszystko działa, Rekomendacje TV też :)

Voltrex

gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program???

miwlo

znowu nie ma :(

gurney

To niepoważne aby jedna z ważniejszych funkcji i zarazem tak banalnych znowu nie działała. Nie dość, że jest słaba. To jeszcze nie działa. Znowu.

Voltrex

dziś jest środa!!! gdzie jest program??? znów nie działa !!! gdzie jest program??? dziś jest środa!!! gdzie jest program??? znów nie działa !!! gdzie jest program??? dziś jest środa!!! gdzie jest program??? znów nie działa !!! gdzie jest program??? dziś jest środa!!! gdzie jest program??? znów nie działa !!! gdzie jest program??? dziś jest środa!!! gdzie jest program??? znów nie działa !!! gdzie jest program???

Voltrex

Dziś poniedziałek więc programu jak zawsze nie ma. Przepraszam za słownictwo ale jakiś gówniany ten portal się zrobił.

Voltrex

Mi wystarczy jak dodadzą TVP1, 2, TVN i Polsat, bo coś nie ma :)

Voltrex

gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program??? gdzie jest program???

miwlo

my chcemy program!!! dziś jest wtorek. program znów nie działa !!!

Voltrex

Nieprawdopodobne!!! Znowu nie ma programu :/

robert_cukierski

Ale DZIADOSTWO !!!!
może zdążą na środę :-)
a może na Sylwestra....

Voltrex

Dziś brak programu na jutro. Kto się zakłada czy będzie?

robert_cukierski

BRAWO dla filmwebu... dziś jest czwartek, a programu od niedzieli nie ma....

miwlo

Wiesz co, ja się czepiam tego programu. Ale u mnie z opóźnienie ale od poniedziałku wieczorem jakoś jest normalnie akurat :/

Voltrex

www.facebook.com/dziswTV