Jakie są według was najlepsze reklamy, które lecą teraz ( lub leciały ) w telewizji. Mi się podoba ostatnia animowana reklama Heyah o wielkiej łapie.
Zrobiłem ten temat też wcześniej na moim BLOGU, ale nie miał zbyt dużo odpowiedzi. Mam nadzieję, że tu będzie lepiej.
Zapraszam też przy okazji na moją stronkę.
Fajnie są przeważnie reklamy samochodów zwłaszcza francuskich + reklamy butów adidas, nike, reebok + reklamy szamponów... zwłaszcza sunsilk, crailor (czy jakos tak) ;). Ja ostatnio szukam po necie reklamówki "Burn - energy drink" i kurcze nie moge znaleźć żadnego ripa.. w tej reklamie dwie płonące osoby przyjeżdżają starym volkswagem i potem wysiadają, gdzieś tam w tle wydobywa się ogień z okna, coś tam chyba wybuchło... ta reklama leciała jakieś 2 - 3 lata temu w telewizji.
niekwestionowanym zwyciesca so kurczaki popieprzone czarnym pieprzem (lays)
poza tym swistak zawijajacy w kradzione sreberka (milka)
i ksiadz (coca cola) - a widzieliscie wersje tej reklamy puszczana w USA ?? wcale sie nie dziwie ze ja przerobili na potrzeby polskiego rynky - cola dostalaby tyle pozwow do sadu ze musialaby sie wyniesc z naszego katolickiego kraiku... :)
Jak dal mnie, to soki Ariva. Ja piosenka jest nieziemska.bardzo mi sie podoba. taka lekka. :)
Pozdrawiam.
ostatnimi czasy wiekszosc reklam piw jest dosc dobra, nie wspominajac juz o reklamie "nie wazne" na ktora byl boom rok temu
Tylko żubry i orły. Reszta to kalki zachodnich reklam, a dzieciaków od sera i członków grupy (podobno nie są kabaretem) Mumio nie trawię.
1)Reebok - muzyka O fortuna w szybszym stylu nawet fajnie brzmi
2)Plus ale simplus najlepsze warunki tylko czemu nawet po 22 te światło ciągle jest wyłączne przez tą brzydką panią mimo iż ta z warunkami chce nampokazać co jej natura dała i w tym miejscu może mała petycja zbieramy podpisy do plusa o pokazanie reklamy w wersji reżyserskiej bez cenzury nie poto mój ojciec z komuną walczył żebym ja na reklamie najlepszychwarunków oglądać nie mógł i żeby mi jakaś panusia światło na scenie gasiła;P
A wie ktoś może kim jest ten chłopak z reklamy nutelli ?
Czy on grał w jakimś serialu albo jest jakiś znany?
niestety nie wiem kto to ale jest zabójczo przystojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moją ulubioną reklamą jest reklama z Jennifer Aniston. To chyba reklamówka Heinekena. :) Może się mylę ale na pewno jednego z chmielnych napitków. :)
Najlepsz reklam jest od AXE! :D~Electric shivers across my skin...
BTW
Tyyul piosenki to "Feeling the love, wykonawca: Reactor.
Podoba mi sie tez reklama PLUSA z aluzja do Heyah (" Heyah obniża wajche")
witam poszukuje reklamy coca coli bardzo starej 2 hardcorowców gra w ogródku przewodnia muzyczke z tej firmy moze wiesz gdzie ja moge znalesc jak co to napisz kenshii@tlen.pl
oczywiście najlepsze są te, w ktorych leci spox muza, czyli ostatnio:
Nutella
Garnier
Czekolada Nestle
Panadol Baby
Chevrolet Lacetti
Heineken, z Jeniffer Aniston
Mentos, z owcami na kosiarkach ;]
Żywiec
oraz wszystkie te nowe Adidasa ;)
Wszystkie zwiazane ze sportem Adidas, RBK, Nike... Zwłaszcza z ta laska co tanczy przy glosnikach (mniammmmmmmm)
A pamiętacie reklamę portalu gazety wyborczej?
"fu-fu-fu-gazeta-pe-el"
- a ty w ryj dostaniesz! I dostałeś, chodźmy!
To było miszczostfo świata!
Kto nie pamięta - dwie myszy komputerowe w barze!
A z ostatnich nie mogę się naśmiać z bakterii Domestosa - "trochę smrodku..."
czekajcie,czekajcie....czy ja cos przegapilam z ta nutella??:/
moim zdaniem najlepsza reklama jet reklama bodajrze plusa w ktorej wystepuje kabaret mumio(podoba mi sie cala serja ale chyba najlepsze sa "mazy")buziaki ps.czy ktos mi moze wytlumaczyc o co chodzi z ta nutella bo chyba ogladalam inna reklame nutelli od was ja caly czas kojaze nutelle z ta dziwna pioseneczka "nuteeeeelllllaaaa" i dzieckiem zucajacym ie na szyje matce czy cos sie zmienilo??piszcie koniecznie bo czuje sie zacofana!!!!!pozdrawiam
czy ktoś moze wie , jaki zespół wykonuje piosenkę do nowej reklamy NUTELLI ??!! please ,czekam na odpowiedz :)
A co powiecie o reklamie Peugeot z oklepywaniem jakiegos auta by wygladalo na Peuteota? ;-)
albo McDonalds z rybkami i frytkami??
a pamietacie Lays "popieprzone kurczaki"??
bylo naprawde sporo fajnych reklam
a co do reklamy tic-tac'ów, to pytał ktoś, więc odpowiadam
tic tac : Johnny Nash - "I Can See Clearly Now"
opis: Chłopak umawia się z dziewczyną na chacie a znakiem rozpoznawczym ma być tic tac.
hee, jeśli o tę chodziło to proszę;], jeśli macie jakieś pytania, lub chcecie mieć muzę z jakiejś reklamy a nie macie skąd pobrać, pisać dondziorex@op.pl ;D ;D
REDBULL- kochanie tesciowa przyjerzdza do nas na łłłłłikęd albo ta -mam uno picolo problemo ..cementowe buciki niechca wyschnąć?
MAZY z MUMIO!!!!!!!!!!!! Są zabójcze!!!!! Czhyba sie na Plusa przeniosę przez nich ;)
-poza tym TELE 2- z tym krokodylem i słodkim chłopczykiem :) co ogląda katalog
- heyah- wielka łapa
ale MUMIO i tak przebija
MAZY z MUMIO!!!!!!!!!!!! Są zabójcze!!!!! Czhyba sie na Plusa przeniosę przez nich ;)
- heyah- wielka łapa
ale MUMIO i tak przebija
- heyah- wielka łapa
ale MUMIO i tak przebija
Wiekszośc reklam doprowadza mnie do szału albo do wymiotów, ale zdarzaja sie wyjatki: reklamy Heyah (ale tylko z Bogdanem!), reklama batonika Kit Kat z hindusem, reklama Coca Coli ( z butelkami-wszystkie wersje)... i chętnie oglądam reklamy kosmetyków np. L'Oreal czy Rimmel
I jeszcze jedno, wyobraźcie za pare minut ma sie zacząć wasz ulubiony serial, siedzicie sobie przed telewizorem, popijacie herbatke, jecie sniadanie czy kolacje a tu nagle wyskakuje jakaś babka i mówi o tym że ma biegunkę, wzdęcia albo zapalenie dróg moczowych.....od pewnego czasu nie jem przed telewizorem:)
najlepsze reklamy sportowe robi nike swietna muza i pokazowa sportowa
najlepsze reklamy piwka ma heniek
a ostatnio wogle najlepszymi najbardzie rozwalajacymi smiechem sa reklamu plusa z tymi dwoma kolesiami poprostu mistrz (jeszcze sie dowiedzialem ze oni te teksty maja improwizowane. dostaja tylko opis sceny np ze jeden siedzi a biurkiem a jeden maluje a wszystkie te wypowiedzi wymyslaja w trakcie krecenia)
noom, dokładnie tak jest z tymi reklamami plusa ;] fajnee, fajnee są, jeszcze mi się podobają wszystkie Adidasa, Garniera, Nivei, ogólnie kosmetyków i samochodów Citroen i Renault, zwłaszcza te nowee ^^
hehehe, no toż to szczera prawda. Większośc kobiet lubi te reklamy i ja także, ale uwielbiam równiez reklamy samochodów. A i nie lubię reklam Danio (Danio na śniadanio) i (Mały głód) ;p ;p I jeszcze świetne są reklamy Liptona ;D
Najlepsza jest reklama Snickers'a(mam nadzieję,że dobrze napisałam;)) !! full wypas:) fajna jest jeszcze rekalma orzeszków Feliks i Plusa:)
Trochę zapomniałem o tym temacie no to trzeba coś napisać. Ostatnio fajne reklamy które zauważyłem to:
Bambucha
Jupi ( ta z ananasem )
Plus ( doszły te o krępowaniu o kopytku czy o Kubełku )
Jak sobie jeszcze coś przypomne to dopisze.
Jeszcze przypomniała mi się reklama piwa DOG IN THE FOG oraz reklama jakiejś farby z takim psem co chciał dać panu kość.
Mumio wymiata "to metamorfoza (trudne słowo) ..." nic tego nie pobije. Takie reklamy mogę oglądać.
A pamiętacie reklamę funduszu emerytalnego EGO z dziadkie jeżdżącym na "nartach" w płatkach śniegu z pierza rozrzucanego za pomocą babci i wiatraka. To też było mocne.
:D
Mumio wymiata "to metafora (trudne słowo) ..." nic tego nie pobije. Takie reklamy mogę oglądać.
A pamiętacie reklamę funduszu emerytalnego EGO z dziadkie jeżdżącym na "nartach" w płatkach śniegu z pierza rozrzucanego za pomocą babci i wiatraka. To też było mocne.
:D
fajna jest ta nowa nike - z tymi stopami
no i plus!
PS kiedyś była taka reklama kawy jakobs wchodzi para do antykwariatu i prosi o kawę - co to za piosenka była w tle?
Reklamy pepsi na plaży i reklama piwa Tyskie co rzucają tymi lotkami do tarczy w Otago też są fajne.
Mi ostatnio się najbardziej podoba reklama Sprite. Zawsze się śmieję jak ją widzę. Plusa też są śweitne, zwł. z kopytkiem ;)