Jakie są według was najlepsze reklamy, które lecą teraz ( lub leciały ) w telewizji. Mi się podoba ostatnia animowana reklama Heyah o wielkiej łapie.

Zrobiłem ten temat też wcześniej na moim BLOGU, ale nie miał zbyt dużo odpowiedzi. Mam nadzieję, że tu będzie lepiej.
Zapraszam też przy okazji na moją stronkę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
WISKI

Lubię tylko kilka reklam...Na pierwszym miejscu jest oczywiście reklama zegarkow SWATCH, z piosenką Five For Fighting "Something About You"...Śliczna jest :)...A reklama- pokazują zwierzęta, parę, jakiegoś chłopca itp. Później jest oczywiście Burn-energy drink...Piosenka też świetna-teledysk taki, że ludzie się palą...Potem jest oczywiście Plus...:) Kopytko i te sprawy...Biedronka miała całkiem znośne...I Heyah ma fajną tą co parodiujej Plusa...:)

użytkownik usunięty
sandrula

REKLAMY "SPRITE" wymiatają no i jest jeszcze jedna spodobała mi się niedawno reklama HEINEKENA z J.Aniston (bardzo ładnie wyglądała w tej reklamie)

a mnie sie podoba reklama Garnier Fructis przeciwłupiezowy z tym zajebistym (mniam, mniam!!) gosciem

WISKI

osbiscie uwazam ze to juz sztuka sama w sobie- przekazac cos w 30-40 sekund... obecnie najlepsze to: fiat- odciski stop na szybie, simplus- pani nauczycielka;) i nr 1 monitory sony- mnostwo kolorowych pileczek lecacych w dol ulicy.. cudo

WISKI

Albo ostatnie reklamy z Heyah są całkiem niezłe. Palanrunio i te inne. Dobre też są lotka o kulach. Czy też Manuel, który ostatnio zniknął.

WISKI

Aktualnie, moją najbardziej ulubioną reklamą jest reklama telewizora Sony (ta od piłeczek), bo i pomysł świetny, i muzyka cudna, oraz nowe męskie perfumy Lacoste, gdzie facet wraz z falą morza przeskakuje na kołkach. Świetna muzyka, tylko tytułu piosenki znaleźć nie mogę.

Jakusia

Jose Gonzales - heartbeats jelzi chodzi o soniaka przyznam swietna reklama;) ale ta ktora postaiwlbym na piedestale jest Coca Cola ;) i wszystko jasne

WISKI

PILNE!!! Ma ktoś moze rekleme NOSPY, ta jak dziewczyna wychodzi z dyskoteki i jedzie taksówką????????? Ewentalnie czy ma ktos karte TV i moglby nagrac? Prosze, cholernie jej potrzebuje!

WISKI

Ja uwielbiałem z panią nauczycielką, co to wydziera się na swoich unczniów podczas przerwy, a potem całkiem spokojna kontynuuje rozmowę..... choddzi o reklamę plusa....oczywiście jak to w POLSCE, jakieś durne stowarzyszenie nauczycieli zażdało zaprzestania emisji no i reklamy nie ma.... matko jedynasta jak to ludzie nie mają co robić....

Sweet_Escape

Popieprzone czarnym pieprzem kurczaki rlz :D (reklama Lays'ów)
No i stare babcie tańczące breakdance'a (reklama Snickersa)
Reklama Heinekena z Jennifer Aniston tez wymiata ^^ Fajny podkład muzyczny, mam tą mp3-kę :D (Turltes - So happy together)

WISKI

hej
czy nie wiecie kto wykonuje tą piosenke z reklamy nutelli, w ktorej dzieciaki biegają po plaży? i jaki mam tytuł!?

Agaciorka

piosenka z nutelli to "Glorious" Andreasa Johnsona

WISKI

ReKlAmY Są WkUrZaJąCe;) AlE CzAsAmI Są DoPrE;) MI NaJbArDzIeJ Się PoDobA I ZaPaDłA Mi W PaMięĆ ReKlAmA TeLeWiZoRóW SonY NaKrĘcOnA W SaNfRaNsIsCo z TyMi PiłEcZkAmi:) PoZdRoFiOnKa FoR AlL :*

KiBoLkA

oo tak, ta reklama to prawie dzieło sztuki ;)

WISKI

REKLAMA Halls i niezastapione reklamy z cyklu adidas i nike :)

patlost

jeszcze reklama Heinekena z Jennifer Aniston ;)
i ta nowa z 3bitem, gdzie jest ta babcia.
ach, i jeszcze nowa seria reklam Heyah ;D

WISKI

A mi najbardziej podobała się reklama sprite, sprzed dobrych kilku lat. Gdzie szli ruscy (kobieta i facet) i głos mówił, że ktoś tam ma soczewki, że babka ma silikon i takie tam. Za bardzo nie pamiętam szczegółów, ale pamiętam o niej.

galadriela

Galadriela, fajnie że wspominasz reklamy Sprita, mi też się one podobały i podobają, znalazłem nawet ich stronę internetową, oto [URL=http://www.sprite.pl/?promo=forum]Adres[/URL] na której możemy i my proponować nowe reklamy, oglądać obecne i nowe spoty TV, strona dla wszystkich lubiących sprite i nie tylko heh

WISKI

Ja uwielbiam reklamę Ery. Na plaży leża dziewczyny i pod koniec dnia wychdzą z wody ratownicy. No i muzyka genialnie pasue :D

alex_plis

"Ja tutaj jestem królikiem!!!!!!" :-)

WISKI

Wczoraj obchodziliśmy rok istnienia tego tematu!!! :)

Ostatnie fajne reklamy to:
-Heyah z króliczkiem
-Nowa reklama Plusa
-Reklama Red Bulla z testamentem

użytkownik usunięty
WISKI

najlepsze zdecydowanie reklamy plusa " mumio" jest genialne
potem coca-cola co się pies tak miło uśmiecha, ja będę sprite a ty pragnienie
dalej niektóre ery z wojewódzkim,
i reszty nie pamiętam
:-)

użytkownik usunięty
WISKI

Najśmieszniejsze reklamy są Simplusa z kabaretem Mumio.

Najbardziej ekologiczne są dwie reklamy piwa Tatra. Jedna z wilkiem w potrzasku, a jedna z orłem. Choć piwa nie pijam wogóle, to bardzo mnie urzekły te spoty.

Najbardziej muzyczną jest reklama kawy Maxwell House zrobiona na wzór musicalu. Próbowałam ją nawet ściągnąć z sieci, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć.

Najbardziej "angielska" jest reklama piwa Dog In The Fog - ta w pubie podczas wichury.

Najbardziej kolorowa jest reklama telewizorów Sony Bravia. Mnie osobiście podoba się tam żaba.

WISKI

Dobra jest teź reklama 3bita z tą babcią. A wie ktoś co to za piosenka i kto ją wykonuje. Chodzi o piosenke z reklamy ERY co grają ci dwaj w kosza.

WISKI

jak dla mnie... obecnie najlepsza i najbardizej klimatyczna reklama jest nowa reklama era tak tak - warto zostac dłuzej.... jak dla mnie wymiata, plaza upalne lato piekne dziewczyny i wszystko w specyficznym klimacie... ma cos w sobie :))

WISKI

a piosenka z reklamy ery w ktorej dwaj kolesie graja w kosza to fatbot slim... poszukaj... elo

WISKI

Jedyne reklamy, które mi się nawet podobają, to te z żubrami i orłami. Oczywiście, nie muszę pisać, o jaki produkt chodzi. I akurat on mnie nie interesuje, ale reklamy są świetne.

Sanjuro

widziałam niedawno nową reklamę "nike" z tą panienką która ma sztuczny tłum za sobą, rewelacja

WISKI

moje obecne reklamy ulubione to :P seria sunsilk'a :P te BLOND RUDE I BRAZOWE odzywki;d
:P fajowe

WISKI

Mnie najbardziej podobają się reklamy Plusa z udziałem kabaretu Mumio.

WISKI

mi sie najbardziej podobaja dwie reklamy, choc nie wiem jakie firmy je wypuscily. jakos nie przukulam do tego uwagi.
jedna jest o jakiejs gumie do zucia chyba, albo pastylkach i cala jest zrobiona na czarno bialo, druga to reklama w ktorej takie male kolorowe kuleczki odbiaja sie po ulicach jakiego miasta.

Beata_3

Ja tam lubię reklamy Heyah. (Ja tu jestem królikiem!!!) I niektóre Lotto z tymi gadającymi kulkami. Fajne są!

befka

Mi sie ostatnio spodobala reklama hondy:

http://84.40.3.164/

Ka23

I powiedz mi teraz, że nie jestem gwiazdą sportu...

WISKI

Najbardziej zapadły mi w pamięci 2 reklamy 1 to reklama Frugo i tekst ,,Baryła skocz po frugo,...może samo przyjdzie", a 2 to raklama żelek u psychologa gdy jedna mówi ,,czuje się jakaś pusta w środku".Z obecnych reklam podoba mi się oczywiście Heya.

użytkownik usunięty
Silwia

Nie wiem czy jest też w Polsce reklama (chyba axe) z Benem Afleckiem, który liczy sobie laski, które na niego namiętnie spojrzą

Ostatnio fajne są kule z TOTOLOTKA ;). I Plus znowu ma śmieszne (rozumiem, tak!) i Manuel..."On mi pomaga' ;). Najfajniejsze reklamy to są te śmieszne i wesołe :).

WISKI

Mnie najbardziej podobaja sie aktalne reklamy NIKE Dynamiczne i krotkie Extra!!!

WISKI

Super jest ta reklama coca-coli, ale nie ta z komentatorami tylko ta pierwsza ze szczurem, balonem, drwalem no i gościem w szafie ;)
No i Plus też może być ze zniszczeniem konkurencji :)

WISKI

No albo świetna reklama co Ronaldinho robi sztuczki i śpiewają DADADA.
:D

WISKI

Super są reklamy plusa.Wystepują w niej dwaj najzabawniejsi aktorzy.

tomasz_op

najbardziej mi się podoba reklama telefonów z kabaretem mumio :)
najbardziej mi sie niepodobają zagraniczne z dubbingowane na polski wogule sie nie zgrywa głos z obrazem wkurzające to:)
pozdro...

CYBORG89

reklamy plusa wszystkie z Mumio
.

kinolus

fajna jest też reklama nowych soków Hortexu te bunanana czy coś takiego...... starałam się wymówić je wszystkie tak ja ta babka, ale nie dałam rady....... pokładałam sie tylko ze śmiechu !!!!!!!!!! :D:D

trixy1987

była kiedys taka reklama tylko nie pamiętam czy auta czy jakiegos płynu do auta
w każdym razie jest zima, jakas parka wychodzi z domu chca gdzieś jechas koles mówi do niej zeby rozgrzała auto a on po cos poszedł do domu
w tym czasie panna zaczyna sie powoli rozbierac tak jak w streptezie po chwili wychodzi ten koles z domku i patrzy na nia jak na idiotke
i jakis głos mówi
"tak auta nie rozgrzejesz"

WISKI

Moja ulubiona reklama to : http://video.google.com/videoplay?docid=6275469183492408555
zawsze wprowadza mnie w dobry nastrój...

Pozdrawiam
McGoo

http://www.mcgoo.ovh.org

użytkownik usunięty
WISKI

czy ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki z reklamy biedronka. Tej gdzie ser stoi obok cytryny, a w tle leci piosenka
"... jestem cudowny, najlepszy, wspaniały..." ??

WISKI

najlepsza reklama byla reklaam telewizorow chyba sony...z lecacymi kolorowymi kuleczkami z z 'heartbeats'-gonzales'a w w tle...kolejna tej serii z wybuchajacymi kolorami(farby )tez byla dobra

WISKI

och walsnie to ta o ktorej mowi mcgoo:DD

cruel6

witam!!!
Kojarzy ktos gdzie moge znaleźc teledysk ,,turntablerocker - no melody,, oraz piosenke z lat 9o-tych refren brzmiał mnie więcej ,,na na na deo rodeo''
dzieki!!!